Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Mayte García

Mayte García confessa com ha aconseguit sobreviure després de la mort del seu fill

Mayte García ha explicat com ha estat tot aquest procés dur de superar la mort d'un fill

Mayte García ha tingut un any molt dur. Aquest ha estat el temps que porta soltera des de la darrera relació. Ella i Santi Cañizares trencaven la història d'amor després d'anys junts.

Tot i això, la veritable garrotada de Mayte García va ser el 2018, quan la parella va perdre el seu fill de 5 anys. El seu fill patia un tumor cerebral que li va costar la vida. El matrimoni té tres fills més que adoren.

«Per mi, el meu fill continua viu», diu l'empresària a la revista Lecturas. «No puc abraçar el cos, però sí la seva ànima», confessava amb molta emoció.

Mayte García
Mayte García ho va passar molt malament quan va perdre un dels trigèmins | Europa Press

«Visc en pau des de la mort del meu fill. En el segon en què se'n va anar, vaig sentir que estava flotant», recorda. «Des de llavors, vaig perdre la por a la mort. Sé que quan em mori el meu fill em rebrà», deia.

Mayte García ha patit molt des que el seu fill va marxar. La resta de les seves filles, sostenia, «han de donar vida al seu germà». «Ha de ser una extensió seva, perquè han estat trigèmins», mantenia.

«Els dic que, encara que no existeixi, viu als nostres cors, i no ens hem d'ensorrar si ens pregunten per ell», confessava. Això sí, el record del fill no ha abandonat el cor de Mayte García.

«Es podia haver mort el dia un amb dos infarts cerebrals, però va lluitar 15 mesos. Va ser la meva força. No volia que les meves filles tinguessin una mare depressiva».

Ha revelat que el petit «mai» ha vist plorar la seva mare, Mayte García sostenia que la seva força havia de ser exemplar per a la seva família.

Mayte García i la seva nova història

Encara que Mayte García també ha tingut paraules per al seu marit, Santi Cañizares. «No vaig voler arribar al límit de mirar el meu marit i no saber qui era. Per això ens separem», va dir.

Afirmava que «el dolor per la pèrdua del meu fill va influir en la fi del meu matrimoni. Va fer efecte en nosaltres de manera diferent».

I és que després de 13 anys de matrimoni la seva ruptura es va fer oficial el juliol de l'any passat. La parella va fer un comunicat a la premsa i va demanar respecte per la intimitat de tots dos.

Tot i això, Mayte García ha refet la seva vida amb un nou amor. L'empresària va fer ostentació del seu romanç al casament del seu amic Kike Calleja a la finca de El Jaral. El seu nom és Luis.

«Estic molt contenta, en una nova etapa», va dir al seu moment per a la revista que esmentàvem anteriorment. Tot i que no ha transcendit cap imatge de l'home, Mayte García ha deixat entreveure que viu una bonica història. Així ho ha deixat veure al seu perfil de xarxes socials.

«Totes aquelles persones que estan i van arribar a la meva vida. Les que em van ensenyar que la vida és molt bonica, amb qui vaig tornar a creure, amb qui vaig tornar a ser jo».

Mayte García té 40 anys i ha començat una etapa força tranquil·la i plena a la seva vida. Entre les seves noves il·lusions hi havia Luis. «Estimats 40, aquí estic... Ens viurem a ple pulmó, perquè vida només n'hi ha una i cal viure-la feliç», deia.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp