Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Alfonso Arús amb fons de platja i Joaquín Sabina amb guitarra en un cercle vermell.

Alfonso Arús s'atreveix a explicar tot el que sap sobre Joaquín Sabina a 'Aruser@s'

Alfonso Arús revela a 'Aruser@s' tots els detalls de l'última gira de Joaquín Sabina, 'Hola y Adiós'

Alfonso Arús, conegut presentador d'Aruser@s, ha sorprès la seva audiència una vegada més amb una notícia que promet deixar empremta. A l'última emissió del programa, Arús va abordar un tema que sens dubte va captar l'atenció de tots: l'última gira de Joaquín Sabina, titulada Hola y Adiós. Aquest anunci no només va commocionar els seus seguidors, sinó que també va donar peu a interessants comentaris i anècdotes per part del carismàtic presentador.

Joaquín Sabina, amb més de quatre dècades de carrera, ha sabut mantenir-se vigent i rellevant al panorama musical. Les seves cançons, carregades de poesia i realitat, han narrat històries que ressonen al cor dels qui les escolten.

Des de 19 días i 500 noches fins a Y nos dieron las diez. Tots els seus èxits han transcendit fronteres i han estat corejats per milers de persones a tot el món.

Joaquín Sabina tocant una guitarra a un escenari amb fons colorit.
Joaquín Sabina anuncia el seu comiat dels escenaris | Europa Press

La gira Hola y Adiós no només serà una oportunitat per celebrar la seva música, sinó també per retre homenatge a un artista que ha donat tant a la cultura hispana. Cada concert serà una ocasió única per gaudir del seu talent i per dir adeu a una llegenda viva de la música.

Finalment, ha anunciat aquest tour que posarà final a llarga i reeixida carrera. Un final d'una era per a un dels artistes més estimats i respectats de parla hispana. Per aquest motiu, la notícia va ser rebuda amb un cúmul d'emocions, tant per part dels seus fans com per l'equip d'Aruser@s.

Alfonso Arús revela els detalls de l'última gira de Joaquín Sabina

Alfonso Arús, sempre atent a l'actualitat, no va dubtar a dedicar un segment especial del programa per parlar sobre aquest esdeveniment important.

"És notícia indiscutiblement Joaquín Sabina, que ha anunciat la seva gira definitiva, bé, definitiva, estem parlant d'hivern del 2025", va comentar Arús, posant èmfasi en la importància de l'anunci.

Alfonso Arús amb jaqueta blava i camisa beix està assegut darrere d'un escriptori, amb un micròfon a la dreta i un fons que diu
Alfonso Arús explica la notícia d'última gira de Joaquín Sabina | Atresmedia

La notícia de l'última gira de Joaquín Sabina ha tingut un gran impacte tant als mitjans com a les xarxes socials.

Els seguidors de l'artista han inundat les plataformes amb missatges de suport i nostàlgia, compartint records i expressant el desig d'assistir a un dels concerts d'aquesta gira històrica.

Alfonso Arús també va destacar la importància d'aquest moment per a la música en espanyol. Sabina, amb la seva veu esquinçada i les seves lletres profundes, ha deixat una empremta inesborrable a la indústria musical.

El comiat dels escenaris marca el final d'una era, però també celebra una carrera plena d'èxits i de cançons que han acompanyat diverses generacions.

Posteriorment, el programa va emetre el vídeo en què Sabina revela els seus plans per a aquesta última gira.

L'inici de la gira de Joaquín Sabina tindrà lloc l'1 de febrer del 2025 a Llatinoamèrica. Allà oferirà concerts fins al 29 de març. Entre els països que visitarà hi ha els Estats Units, Mèxic, Costa Rica, Colòmbia, Perú, Xile, Uruguai i Argentina.

Les entrades per a aquests concerts sortiran a la venda el juliol d'aquest any, tot i que encara no se n'ha confirmat la data exacta. Després d'aquest primer tram a Amèrica, Sabina portarà la seva música a Espanya i Europa, amb concerts programats fins al novembre del 2025.

Pel públic espanyol, les entrades estaran disponibles a partir del mes de setembre. Aquest anunci ha generat una gran expectativa entre els seus seguidors, que esperen amb ànsies l'oportunitat de veure'l per darrera vegada en directe.

Alfonso Arús dona la seva opinió sobre la gira de Joaquín Sabina

L'anunci de Sabina no només va emocionar els seus fans, sinó que també va provocar una reacció immediata a Alfonso Arús. Amb el seu característic sentit de l'humor, Arús va fer broma sobre l'extensa gira que té al davant el cantautor.

"M'estic cansant, imaginant-ho ja, de debò", va comentar entre rialles, reflectint la magnitud del compromís que Sabina està a punt d'emprendre.

Alfonso Arús amb una jaqueta blava clar i camisa blava està assegut al set d''Aruser@s' amb un fons colorit i un rètol que diu
La reacció d'Alfonso Arús davant l'anunci de la gira de Joaquín Sabina | Atresmedia

Arús, que sempre ha mostrat admiració per Joaquín Sabina, va dedicar uns quants minuts a recordar alguns dels moments més memorables de la carrera de l'artista.

No hi ha dubte que la trajectòria de Sabina ha estat marcada pel seu inconfusible estil i capacitat per connectar amb el públic.