Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de Laura Madrueño amb els cabells recollits, unes arracades de cèrcol daurades i les mans oberta i un primer pla de Marta Peñate

Laura Madrueño es queda sense paraules després de la decisió que ha pres Marta Peñate

Marta Peñate pren una decisió inesperada a 'Supervivientes All Stars', deixant Laura Madrueño molt sorpresa

L'última gala de Supervivientes All Stars ha deixat tots bocabadats, especialment la seva presentadora, Laura Madrueño. Amb una trajectòria marcada per la professionalitat i la serenitat, Laura no va poder amagar la seva sorpresa davant la impactant actitud de Marta Peñate. La concursant, coneguda pel seu fort caràcter i la seva capacitat per generar polèmica, va portar la tensió a un altre nivell en la darrera emissió del programa.

Durant la gala, Marta Peñate i Sofia Suescun van protagonitzar una acalorada discussió que ràpidament va escalar a nivells insospitats. El que va començar com un intercanvi de comentaris desagradables, va acabar amb la Marta abandonant la palapa en ple directe. Un fet que va deixar tothom, inclosos els espectadors i l'equip del programa, en un estat d'incredulitat.

Captura de Laura Madrueño a la palapa de Supervivientes
Laura Madrueño, anodada amb l'última decisió de Marta Peñate | Mediaset

La decisió de Marta Peñate a la palapa

Enmig de l'acalorada discussió amb Sofia Suescun, Marta Peñate va sorprendre tothom en sol·licitar ser nominada. Li va poder la pressió i va expressar el desig d'abandonar el programa.

"Vull anar-me'n amb la meva família, que sé que no m'apunyalaran ni trairan. No puc més", va declarar, aixecant-se del seu seient i marxant del directe.

Marta Peñate amb dessuadora grisa està abraçant Olga Moreno en una platja mentre plora. Captura de 'Supervivientes' el 2 de juliol de 2024
La impactant sortida de Marta Peñate de la palapa | Mediaset

Aquest acte inesperat va deixar Laura Madrueño i l'equip de Supervivientes en un estat de desconcert total.

Laura Madrueño ha hagut de bregar amb nombroses situacions complicades al llarg de la seva carrera. Tot i això, ha demostrat ser capaç de manejar situacions difícils amb calma i professionalitat.

Tot i això, la decisió de Marta Peñate i la discussió amb Sofia Suescun van representar un desafiament notable fins i tot per a una presentadora del seu calibre.

La seva sorpresa i desconcert van reflectir l'impacte que la decisió de Marta va tenir a tot l'equip de Supervivientes.

Laura Madrueño amb cabell arrissat i vestit blanc amb detalls daurats està dret davant d'un arbre i vegetació, somrient a la cambra. Captura de 'Supervivientes' el 23 de juny de 2024
El desconcert de Laura Madrueño davant la decisió de Marta Peñate | Mediaset

Minuts després, Jorge Javier Vázquez, des del plató, va aconseguir calmar Marta i convèncer-la de tornar al programa.

Encara que va tornar més tranquil·la, la tensió a l'ambient era palpable. Finalment, la seva petició va ser atesa i Marta va ser nominada, complint així el seu desig de deixar la competència.

La impactant sortida de Marta Peñate de la palapa no només va deixar sorpresa Laura Madrueño, sinó que també va generar una allau de reaccions a les xarxes socials.

Els seguidors del programa no van trigar a expressar les opinions sobre l'enfrontament entre Marta i Sofia. Van anar prenent partit i debatent sobre qui tenia raó a l'acalorada discussió.

L'enfrontament entre Marta Peñate i Sofia Suescun

Les tensions a Supervivientes All Stars són habituals, però el que ha passat entre Marta Peñate i Sofia Suescun ha superat totes les expectatives. El conflicte es va intensificar quan Marta va qüestionar l'estabilitat de Sofia, insinuant que podria tenir problemes personals.

"Això d'aquesta noia no sé si està desvariant o té algun problema. Acaba de dir que, si s'ho proposa, em fa plorar cada matí. Què pretens?", va dir Marta en un to desafiador.

La resposta de Sofia, manant-la callar, només va servir per encendre encara més la situació.

Captura d'Adara Molinero, Sofia Suescun i Marta Peñate plorant a la palapa de Supervivientes
El moment de tensió durant l'enfrontament entre Marta Peñate i Sofía Suescun | Mediaset

Marta, visiblement fora de si, no va dubtar a respondre a Sofia amb paraules dures: “Relaxa't diva! No soc un gos. Et demano si us plau que tinguis educació. A mi no em provoquis ni em busquis. Posa't amb les teves amistats, no a la meva i a la de Lola. Suficient vas tenir en cargar-te la nostra".

La situació va empitjorar quan Marta va llançar acusacions directes a Sofia, qüestionant la seva integritat i la seva actitud al programa.

"Vols que comenci a dir coses perquè la gent sàpiga el tipus de persona que ets i la televisió tan bruta que fas? No tens gràcia ni alegria. Sempre estant amargada i intentant enfonsar-me", va dir Marta, exacerbant encara més la tensió.