Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Marta Aledo de cabell arrissat amb fons d'altres persones i un logotip que diu "4 Estrelles".

Un embaràs arriba a '4 estrellas' després del comunicat que ha fet Marta Aledo

'4 estrellas' ha emocionat els seus espectadors amb l'instant més esperat després del comiat d'Aledo

L'últim capítol de la setmana de 4 estrellas ha deixat els espectadors amb el cor a la mà. L'embaràs de Menchu, un esdeveniment llargament esperat pels fans, ha esdevingut el clímax emocional de la temporada. La noia, que ha passat per innombrables dificultats per quedar-se en estat amb la seva parella, Martínez, ha vist complert el seu somni més anhelat.

D'aquesta manera, els seguidors de 4 estrellas s'han emocionat amb aquest instant màgic que ha arribat després d'una cosa especial. Ni més ni menys que després que Marta Aledo, que dona vida a Silvia, s'hagi acomiadat públicament de la ficció després del rodatge de l'últim episodi.

Captura de '4 estrelles' amb Menchu seria amb una jaqueta negra amb Martínez amb una caçadora texana asseguts en una taula
'4 estrellas' els ha fet viure el moment més especial de la trama | RTVE

4 estrellas fa el miracle per a la parella

4 estrellas ha fet viure una autèntica muntanya russa d'emocions al matrimoni format per Menchu i Martínez. Durant mesos, han intentat sense èxit tenir un fill, enfrontant-se a la desesperació i la tristesa. La sèrie ha mostrat amb realisme i sensibilitat les dificultats que moltes parelles enfronten en la seva lluita per la maternitat, aconseguint emocionar els espectadors.

En un intent desesperat per recaptar diners per a un tractament de fertilitat, fins i tot van arribar a fer porno casolà. Aquesta trama, que en el seu moment va generar controvèrsia i debat, ara s'entén com a part de la cerca desesperada d'un miracle. I finalment, aquest miracle ha arribat: la noia està embarassada.

El moment en què Menchu ha descobert el seu embaràs ha estat un dels més commovedors de 4 estrellas. La notícia ha arribat de manera inesperada i la reacció dels personatges ha estat pura i autèntica. Entre llàgrimes i abraçades, els joves han celebrat l'arribada del nadó, complint així el desig més gran.

Això sí, mentre Menchu ha celebrat el seu embaràs, un altre personatge de la sèrie ha enfrontat una realitat diferent. La Bea, la psicòloga, ha descobert que no està esperant un fill d'Àlex, el capellà. Aquest gir a la trama ha afegit una altra capa de complexitat emocional a l'episodi, contrastant la felicitat dels uns amb les inquietuds dels altres.

L'embaràs arriba després del comunicat de Marta Aledo

Aquest capítol ha arribat en un moment crucial per a 4 estrellas, ja que els actors han acabat de rodar la darrera entrega de la sèrie. Marta Aledo, que interpreta Silvia Lasierra, ha compartit un emotiu comunicat a les seves xarxes socials, acomiadant-se del seu personatge i de l'equip de producció.

Javier i Silvia conversant en una habitació, una gesticulant amb la mà. Captura de '4 estrelles'
Marta Aledo s'ha acomiadat de manera emotiva de '4 estrellas' | RTVE

En el seu missatge, Marta ha dit: "Equipàs, ens hem enganxat uns salts al buit, que miro enrere i al·lucino, companys. Equip de treballadors, buscadors inesgotables de la veritat i de l'humor, encara que siguin les 17.28, tinguem el cervell fregit i calgui fer-ho en una presa. Que fàcil i divertit feu el que és impossible".

Marta Aledo també ha reflexionat sobre el seu personatge: "Silvia Lasierra, l'altre dia a l'últim pla em vaig mirar les mans, bé les teves mans, amb els teus anells i les ungles perfectes i em vaig acomiadar de tu, mentre donaven motor. Els raigs de llàgrimes que vaig haver de contenir en un segon, em cago a la llet.

“Amb aquests fills i aquest marit, la teva germana Marti, Clara, la teva mare, al pati, amb el seu vi i Menchu. Martínez acabant de treballar, els teus amics, els bojos de la teva família. Aquí et deixo vivint aquesta vida infinita que per això és ficció”.

Al que Marta ha afegit: "Sigues molt feliç i cuida'ls molt a tots de la meva part. Els trobaré a faltar".

Aledo ha acabat el missatge amb una frase: "Gràcies, he estat molt feliç aquí". Un comiat que ha emocionat els fans de la sèrie i tots els seus companys de rodatge.