Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Una dona rossa amb una jaqueta de mezclilla i un home calb amb barba blanca i camisa a ratlles, tots dos somrients, amb un emoji de petó entre ells i un fons fosc.

José Carlos Bernal confessa què li va passar amb el primer petó a Carmen Borrego

José Carlos Bernal ha volgut revelar detalls íntims de la seva relació amb Carmen Borrego

José Carlos Bernal va sorprendre tothom amb l'anunci de la seva entrevista al programa ¡De Viernes!. Sempre ha estat una persona que ha preferit mantenir-se allunyat dels focus.

Tot i això, hores abans de la seva aparició, s'ha cancel·lat la seva entrevista. Un dels temes més esperats era la seva relació amb Carmen Borrego, una de les figures més destacades del món del cor a Espanya.

Carmen Borrego sempre ha estat a l'ull públic. Tot i això, la seva relació amb José Carlos Bernal ha estat un dels aspectes més estables de la seva vida. Tot i les crítiques i els rumors, Carmen ha sabut mantenir-se ferma i enfocada a la seva família i la seva carrera.

Carmen Borrego amb un vestit taronja i verd i José Carlos Bernal amb camisa de ratlles somrient
José Carlos Bernal volia parlar dels seus anys de matrimoni | Europa Press

D'altra banda, José Carlos sempre ha estat una figura molt estimada a la família Campos. Especialment per a María Teresa Campos, que sempre ha ressaltat que és una de les millors coses que li ha passat a la família. De fet, va arribar a confessar que a causa del gran afecte que li tenia l'arribava a considerar un fill.

L'anècdota de José Carlos Bernal sobre el primer petó amb Carmen Borrego

La parella es va conèixer perquè una de les filles del José Carlos treballava amb Carmen Borrego a la cadena autonòmica de Castella-la Manxa. Al cap de poc temps, va concertar una cita entre ells en què van saltar espurnes.

A partir d'aquí, van anar encadenant cites en què cada vegada es van anar enamorant més i més. De fet, Carmen Borrego va confessar que ella va ser la primera a enamorar-se dels dos. Tot i això, José Carlos es va adonar al cap de poc temps.

Al vídeo promocional, José Carlos va revelar un moment molt especial que va viure amb Carmen Borrego: el seu primer petó.

José Carlos Bernal amb camisa de màniga llarga estampada està assegut en una cadira en una habitació amb il·luminació tènue i decoració moderna, incloent un llum de peu i una planta.
José Carlos Bernal revela com va ser el seu primer petó amb Carmen Borrego | @deviernestv

"Quan em va fer el primer petó vaig dir: «Per fi»", va confessar amb un somriure d'orella a orella. Sembla que aquest primer petó va trigar a arribar més del que José Carlos esperava. Per aquest motiu, tenia tantes ganes que es produís.

Aquest simple però emotiu comentari reflecteix la profunditat dels sentiments que José Carlos ha tingut des de l'inici de la relació amb Carmen.

Jose Carlos Bernal, fart de les crítiques a Carmen Borrego

A més de parlar del seu amor, José Carlos Bernal no pot evitar mostrar el descontentament amb les crítiques recents cap a Carmen. Com molts recordaran, José Carlos va protagonitzar un fet inusual en acudir al plató de Supervivientes per defensar la seva dona.

Durant l'anunci de ¡De Viernes!, s'expressa clarament el seu malestar per la manera com s'ha tractat Carmen als mitjans. "He vist com es carrega injustament contra ella", va declarar Bernal visiblement molest.

Muntatge amb José Carlos Bernal seriós amb camisa i jaqueta i Carmen Borrego trist amb els cabells recollits
José Carlos Bernal defensa Carmen Borrego | catalunyadiari.com, GTRES, Europa Press

"No soc capaç d'entendre per què tot s'ha de criticar". Aquestes paraules no només demostren el seu suport incondicional a Carmen, sinó també la frustració amb la negativitat que sovint envolta la seva dona.

José Carlos va fer una crida a l'audiència i als mitjans perquè mostrin més respecte cap a Carmen, ressaltant el seu caràcter i professionalisme.

A l'entrevista, segur que haguessin mostrat com es recolzen mútuament en els moments més difícils. Això posa de manifest la solidesa del seu enllaç, basat en el respecte i la comprensió mútua.