Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Dues dones a una illa, una asseguda a la sorra i una altra en un requadre circular, amb el logotip d'un programa de supervivència en primer pla.

El pla de Marta Peñate a 'Supervivientes' que la perjudica davant de Sofía Suescun

Marta Peñate ha planejat un robatori a 'Supervivientes' al costat dels seus companys

Marta Peñate ha dit prou i ha posat en marxa un elaborat pla a Supervivientes per aconseguir menjar i fer front a les duríssimes condicions que se'ls presenten a Hondures.

Així, saltant-se les normes del programa, ha proposat als seus companys un pla que els ajudi a aconseguir menjar. Cosa que la pot perjudicar enmig de la seva guerra amb Sofía Suescun, amb qui fa dies que trencava la seva amistat.

"Em sembla que ens estem morint de fam i que entrar a atracar és una idea de l'hòstia", s'ha lamentat sobre això. Així, compartia amb els seus companys la idea que pensava dur a terme per acabar amb la gana del grup.

Una dona somrient asseguda a terra d'un bosc, amb una estrella groga penjada en un arbre darrere seu i el logotip de
Marta Peñate planeja un robatori a 'Supervivientes' | Telecinco

"Em sembla una idea de l'hòstia", diu. Tanmateix, tampoc no ha volgut avançar-se, ja que és molt conscient de les conseqüències que pot comportar per a tothom.

"M'esperaria a demà. Si Poseidón es porta bé amb nosaltres, nosaltres ens portem bé", ha decidit comptant amb l'aprovació de la resta dels companys.

Ells també s'han sumat al pla, i fins i tot s'han animat a posar-li un nom d'allò més divertit: 'Operación Galleta del Caribe'.

Marta Peñate planeja un robatori que pot passar factura a Supervivientes

Tot i això, Logan Sampedro ha estat el que s'ha negat a seguir endavant. I és que ell no considera que calgui arribar a aquests extrems.

"No cal robar, no som lladres. No considero que hagi de robar", ha conclòs contundent.

"Jo sobrevisc amb el que tinc. Si robem, estem demostrant que no som 'stars', sinó que som com la resta de gent", intentava mediar i convèncer els seus companys per no cometre un error que els afecti.

"Ens fotem i pesquem demà, guanyem les proves i ja està, que per això som aquí", els deia.

Tres persones conversant en un entorn selvàtic, amb subtítols que diuen:
Els concursants de 'Supervivientes' planegen robar menjar | Telecinco

I, enmig de la guerra que manté amb Sofía Suescun, queda clar que això la podria perjudicar. Tot i que entraven al reality sent les millors amigues, queda clar que certs malentesos han fet efecte en la seva relació.

És més, totes dues s'han mostrat contundents respecte a la seva relació i que no volen saber res l'una de l'altra.

"Per mi, creu i ratlla", assegurava Sofia força molesta. "No som amigues, una amiga no fa això. Esborra la paraula amiga", sentenciava implacable.

Captura de Sofia Suescun a 'Supervivientes All Stars'
Sofía Suescun, en guerra amb Marta Peñate | Mediaset

"Aquesta és la seva manera de jugar, però pensava que ho faria amb qualsevol persona menys amb mi", es lamentava Peñate al seu torn. A més, acusava la seva amiga de parlar com en un anunci de televisió. "Et vaig conèixer amb 19 anys i no eres així", li ha retret.