Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Una dona sosté una revista amb una portada que diu "L'autora de l'email parla" mentre una altra dona apareix en un requadre circular a la cantonada superior dreta.

Paloma García-Pelayo dona una exclusiva que deixa sense parla a Sonsoles Ónega

Paloma García-Pelayo dona una exclusiva sobre Álvaro Muñoz Escassi que sorprèn a Sonsoles Ónega

Paloma García-Pelayo ha parlat clar sobre la suposada denúncia que Álvaro Muñoz Escassi hauria interposat contra el seu amant. Una informació que ha sorprès fins i tot la pròpia Sonsoles Ónega, ja que ha resultat molt impactant.

Segons la versió d'Escassi, ell no és res més que la víctima d'una extorsió per part de la suposada amant que ha sentenciat la relació amb María José Suárez. De fet, una vegada que el genet descobreix que aquesta dona li ha explicat tot a la seva xicota, decideix interposar una demanda en contra per evitar que parli públicament.

A la imatge es mostra un programa de televisió anomenat
Paloma García-Pelayo parla sobre la denúncia d'Álvaro Muñoz Escassi | Antena 3

Tot i això, i segons ha explicat Paloma García-Pelayo a Sonsoles Ónega en exclusiva, aquesta denúncia no existeix. "Jo he intentat per tots els mitjans trobar aquesta denúncia", ha explicat en directe. "I, fins on jo sé, no existeix", ha aclarit la periodista a Y ahora Sonsoles.

"Li ha capgirat tant la truita, que ha passat a ser la víctima quan no és així. Aquesta denúncia és més que qüestionable", ha opinat sobre la tensa situació que afecta Álvaro Muñoz Escassi.

Paloma García-Pelayo dona una gran exclusiva a Sonsoles Ónega

"Si existeix, no hem tingut accés cap dels companys. Res que tingui a veure amb una extorsió o un deute que no hagi estat saldat", ha conclòs contundent Pelayo deixant sense paraules Sonsoles Ónega.

La veritat és que Escassi es troba enmig d'un autèntic huracà mediàtic. I, mentre que María José Suárez ja no vol saber res més d'ell, la seva suposada amant podria preparar-se per trencar el silenci amb magnificència en alguna revista.

De fet, tal com ha informat en exclusiva Nacho Gay, la dona en qüestió ja tindria representant i estaria negociant amb una revista. "És molt probable que dimecres vegem el rostre d'aquesta dona i que expliqui la seva història en primera persona", ha advertit.

Home amb ulleres i barba en un entorn urbà amb rètols a la paret.
Álvaro Muñoz Escassi, al punt de mira | Europa Press

"Ja hi hauria una xifra sobre la taula", assegura. Per tant, s'acosta una gran tempesta mediàtica per a Escassi que ja no pot frenar. I ni tan sols els diners que han pagat a la seva amant han aconseguit calmar les aigües, ja que segurament la quantitat que li ofereixen les revistes és molt més temptador.

Tot i el suposat acord a què van arribar el genet i la dona en qüestió, pagant-li fins a 1.750 euros perquè esborrés qualsevol material que el pogués comprometre, no ha aconseguit el seu objectiu. ¿Donarà el cop de gràcia al genet la setmana que ve mitjançant una exclusiva?