Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de fotos de Paloma Cuevas i Sonsoles Ónega en primer pla somrient a càmera

'Y ahora Sonsoles' destapa què està fent Paloma Cuevas a la seva vida privada

Paloma Cuevas ha estat mostrant-se per la seva ciutat natal de forma molt romàntica amb Luis Miguel, que està de gira

Al programa Y ahora Sonsoles, ha aparegut el biògraf de Luis Miguel qui ha revelat detalls sorprenents sobre la influència positiva que Paloma Cuevas, xicota del cantant, hi té.

Paloma Cuevas una bona influència per al cantant

Segons el biògraf, el comportament de Luis Miguel ha canviat notablement per a millor. Especialment en les seves presentacions en viu, gràcies a la intervenció i el suport de Paloma Cuevas, que és una experta en la crònica social. Aquesta transformació ha estat evident per als fans i crítics per igual.

Luis Miguel, un dels cantants més emblemàtics de la música llatina, va arrencar la gira espanyola amb un concert a Còrdova, una ciutat on mai abans havia actuat.

Paloma Cuevas amb vestit vermell llarg i collaret cridaner, dret davant una porta de fusta de casa
Paloma Cuevas és una experta en la crònica social | Instagram, @palomacuevasofficial

Aquest esdeveniment no només va marcar una fita a la seva carrera, sinó que també va tenir un significat personal. Això és perquè Còrdova és la ciutat natal de Paloma Cuevas.

El concert es va dur a terme el divendres 28 a la plaça de bous Los Califas. Allí Luis Miguel es va presentar davant deu mil espectadors després de penjar el cartell d'"entrades esgotades".

Paloma Cuevas es va mantenir al marge al concert de Luis Miguel

L'actuació de Luis Miguel a Còrdova va ser tot un èxit. La presència de Paloma Cuevas, encara que discreta, va ser crucial. Ella va preferir mantenir-se al backstage, evitant el protagonisme, però transmetent tot el seu suport i afecte al cantant.

Després del recital, Paloma va expressar la seva gratitud per la càlida acollida que va rebre Luis Miguel per part dels cordovesos. "Moltes gràcies per tant afecte", ha manifestat.

Paloma Cuevas somrient amb unes ulleres de sol, la bossa a la mà i un abric negre
Paloma Cuevas molt discreta al concert del seu xicot | Europa Press

Un dia abans del concert, Paloma Cuevas va voler mostrar a Luis Miguel alguns dels encants de Còrdova, incloent-hi els seus tresors culinaris. La parella va visitar el restaurant Ermita de la Candelaria, on van coincidir amb Luis Fonsi i la seva dona. Aquesta experiència gastronòmica només va ser el preludi del que seria un cap de setmana ple d'emocions i celebracions.

La influència de Paloma Cuevas a la vida de Luis Miguel ha estat notable i ha generat molt interès en els mitjans. La seva capacitat per manejar situacions complexes i la seva experiència a la crònica social han estat factors clau en la millora del comportament del cantant. Aquesta relació no només ha estat beneficiosa per a Luis Miguel a la seva vida personal, sinó que també ha impactat positivament en la seva carrera professional.

La parella sembla que està vivint un dels seus millors moments

El suport de Paloma ha estat evident no sols en moments públics, sinó també en els detalls privats que han sortit a la llum. La manera com ha cuidat de Luis Miguel i ho ha guiat a través de desafiaments demostra una connexió profunda i un compromís genuí.

Aquesta gira espanyola, especialment el concert a Còrdova, simbolitza un nou capítol a la vida de Luis Miguel. Un que està marcat per l'estabilitat i el suport incondicional de la parella.