Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de fotos d'Adara Molinero amb Olga Moreno amb l'uniforme de 'Supervivientes All Stars' i una imatge en forma de cor d'Agustín Etienne entre elles

Tota la veritat sobre la relació amorosa d'Adara Molinero amb el Novio d'Olga Moreno

La relació entre Olga Moreno i Adara Molinero és més a prop d'acabar-se que mai

Adara Molinero i Olga Moreno podrien veure la seva relació destruïda per un secret que ha sortit a la llum. Totes dues s'han convertit en companyes inseparables i en el suport mutu més important durant la seva participació a Supervivientes All Stars.

Belén Esteban revela el secret més ben guardat d'Adara Molinero

Belén Esteban a Ni que fuéramos ha revelat una informació que promet dinamitar aquesta amistat. Durant l'emissió, Belén va deixar anar una bomba mediàtica: "Jo tinc entès que Adara va tenir una relació amb la parella actual d'Olga Moreno".

La reacció al plató va ser immediata, i María Patiño, visiblement sorpresa, va preguntar: "Amb Agustín?". I Esteve va respondre amb fermesa: "Que per això Rodri la va deixar, per això em crida molt l'atenció". Referint-se a l'amistat entre les concursants.

Una dona amb cabell ros i vestit blau amb estampat floral està asseguda en una cadira blava en un entorn colorit amb banderes d'arc de Sant Martí al fons.
Belén Esteban posa en perill l'amistat de les concursants | Canal Quickie

Aquesta revelació ha generat una infinitat d'especulacions i ha posat els seguidors del programa en suspens. La relació entre Adara Molinero i Olga Moreno havia estat fins ara un exemple de companyonia i lleialtat en les difícils condicions del reality.

Totes dues havien trobat a l'altra un suport fonamental, compartint confidències i moments de gran emotivitat. Tot i això, el passat sembla haver aconseguit aquestes dues concursants, posant en perill la fortalesa de la seva amistat.

Adara Molinero vol continuar amb l'amistat d'Olga Moreno fora del concurs

Les declaracions d'Adara Molinero sobre Olga Moreno al mateix programa van ser també un punt de discussió. "No m'importa el seu passat. M'importa com ha estat amb mi", va dir Adara, referint-se al polèmic passat de la seva amiga Olga.

Aquestes paraules al seu moment van ser interpretades com una mostra de suport incondicional. Ara adquireixen un nou significat a la llum de la informació revelada per Belén Esteban.

Captura d'Adara Molinero amb un micròfon a la platja de Supervivientes al costat d'Olga Moreno
A Adara no li importa el passat d'Olga | Mediaset

L'amistat entre Adara i Olga a Supervivientes All Stars ha estat un dels pilars narratius del programa. La proximitat i el suport mutu han captat l'atenció de l'audiència, i les han convertit en favorites del públic.

Serà aquest el principi de la fi de tan polèmica amistat?

Tot i això, la suposada relació d'Adara amb Agustín, l'actual parella d'Olga, introdueix un element de traïció que podria canviar la dinàmica d'aquesta nova amistat de manera dràstica.

A l'àmbit televisiu, les revelacions de Belén Esteban han demostrat una vegada més la seva capacitat per generar titulars i mantenir l'audiència enganxada a la pantalla. Haurem d'esperar a la sortida d'Olga Moreno del programa de supervivència perquè doni la seva opinió. Respecte a aquesta nova informació que ha sortit a la llum i que impliquen tant la seva parella com la seva nova amiga.