Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Alejandra Rubio i Amador Mohedano amb barret negre estan asseguts un al costat de laltre, tots dos amb expressions serioses, i hi ha un gràfic dexplosió groga i vermella entre ells.

Alejandra Rubio revela la veritat oculta sobre Amador Mohedano a 'Así es la vida'

Un nou capítol de la disputa de dos integrants de les dues sagues més mediàtiques de la premsa del cor

Alejandra Rubio ha revelat un detall sorprenent a Así es la vida sobre la seva relació, o més aviat la manca d'ella, amb Amador Mohedano. Aquest nou episodi en la saga d'enfrontaments entre les dues famílies promet revifar antigues picabaralles i afegir més llenya al foc d'una controvèrsia que fa anys que és als titulars.

Alejandra Rubio i Amador Mohedano fa anys que estan enfrontats

La disputa entre Amador Mohedano i Alejandra Rubio no és nova. Tot va començar fa uns anys quan Mohedano, en unes dures declaracions, va advertir sobre l'impacte de les crítiques cap a María Teresa Campos.

"Cal anar amb compte amb el que es diu sobre María Teresa Campos. Perquè podria donar-li alguna cosa amb l'edat que té", va dir Mohedano el 2020.

Dona parlant en un programa de televisió amb el text
Alejandra Rubio surt en defensa de la seva àvia | Telecinco

Alejandra, defensant la seva àvia, va respondre de manera ferma: "Ell sabrà, no em sembla un comentari gaire afortunat". Aquesta resposta va marcar l'inici d'una sèrie d'intercanvis mediàtics entre tots dos.

Així pensa realment Amador Mohedano d'Alejandra Rubio

L'enfrontament es va intensificar un any més tard, quan Amador Mohedano va aparèixer a Sábado Deluxe. En aquesta ocasió, va fer un comentari despectiu sobre Alejandra, dient: "Crec que Alejandra hauria de ser una mica més modeseta". Mohedano defensava aleshores Carmen Borrego i el famós enfrontament que la va distanciar de la seva neboda.

Captura de Carmen Borrego al plató de Supervivientes
Amador Mohedano defensa Carmen Borrego de la seva neboda | Mediaset

Les paraules d'Amador que en el seu moment ja van causar enrenou, han cobrat nova rellevància després de la seva recent aparició a Así es la vida. Al programa d'avui, Mohedano va tornar a la càrrega, opinant sobre la vida personal d'Alejandra Rubio.

"No crec que Terelu Campos estigui gaire contenta que la seva filla s'hagi quedat embarassada", va afirmar Mohedano. On ha reiterat que si la col·laboradora no està contenta no és per l'embaràs en si sinó per la rapidesa que ha tingut amb el xicot a quedar-se embarassada.

El gran secret que la col·laboradora fa anys que guarda

La resposta d'Alejandra Rubio no es va fer esperar. En una intervenció que va deixar tots bocabadats, la jove col·laboradora del programa va revelar un detall que ningú esperava. En ser preguntada pels seus companys sobre la seva relació amb Amador Mohedano, Alejandra va confessar: "Jo no el conec en persona".

Dona amb cabell ros i castanyer, usant collarets i una camisa blanca, en un programa de televisió.
La col·laboradora confessa que no coneix Mohedano en persona | Telecinco

"De petita potser", va reafirmar deixant clar que no té cap mena de relació amb Mohedano. Aquesta declaració, que va sorprendre molts, va exposar la veritable naturalesa de la relació entre tots dos. Alejandra va continuar, deixant clar el seu desinterès per les opinions de Mohedano: "M'és igual el que aquest senyor parli de mi i de la meva família".

En qualsevol cas, la història entre Alejandra Rubio i Amador Mohedano està lluny d'arribar al final. Amb cada nova declaració i cada aparició pública, es revifen velles ferides i s'obren noves controvèrsies.