Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de fotos d'Antonio Tejado mirant de banda i Carmen Alcayde parlant amb la premsa, tots dos en primer pla

Carmen Alcayde carrega contra Antonio Tejado i deixa sense paraules Telecinco

Carmen Alcayde ha donat la seva opinió sobre el judici d'Antonio Tejado alhora que feia una clatellada a María del Monte

Carmen Alcayde ha abordat avui un tema molt polèmic al seu programa d' Así és la vida. A l'espai televisiu s'ha abordat el robatori patit per la reconeguda cantant María del Monte, perpetrat presumptament pel nebot Antonio Tejado.

Aquesta és la informació que se sap sobre el mediàtic judici

El succés, que va tenir lloc el 25 d'agost del 2023, ha estat objecte de discussió en múltiples mitjans. L'emissió ha destacat per la ferma i contundent intervenció de la col·laboradora Carmen Alcayde.

Durant el programa, es van revelar detalls del procés judicial en curs. La Fiscalia de Sevilla ha sol·licitat al jutge d'Instrucció número 16, que ampliï per sis mesos més la investigació de la causa.

Antonio Tejado seriós amb ulleres de sol i samarreta negra
Antonio Tejado està relaxat en espera de judici | Europa Press

Aquesta comanda es produeix després que el mateix jutge emetés una providència dilluns passat. Aquesta comanda ha estat emesa a totes les parts involucrades informar sobre la possibilitat d'estendre el termini de recerca.

El període legal conclou el pròxim 6 de setembre. Si s'aprova la sol·licitud, la investigació es prolongaria fins al 6 de març de 2025.

El cas, que involucra vuit persones, té Antonio Tejado al centre de la polèmica com a presumpte autor intel·lectual del robatori. Se l'acusa d'haver proporcionat informació crucial a la banda que va assaltar l'habitatge de María del Monte, emportant-se un botí valorat en un milió d'euros. Aquest botí estava compost per joies i rellotges de gran valor.

Antonio Tejado es troba de vacances familiars

Tot i aquestes greus acusacions, Tejado es troba actualment en llibertat. El jove ha estat vist gaudint d'uns dies a la platja amb la família i els amics, cosa que ha generat indignació i controvèrsia en l'opinió pública.

Les revelacions sobre l'estat de la investigació i la situació actual d'Antonio Tejado van portar a una reacció enèrgica de Carmen Alcayde. La col·laboradora va expressar la seva preocupació per l'impacte emocional a María del Monte. "Sis mesos més d'agonia per a María del Monte i la seva dona", va comentar Alcayde.

Captura de Carmen Alcayde durant la seva estrena a 'Así es la vida'
Carmen Alcayde no dubta a mostrar el seu suport a María del Monte | Mediaset

Reflectint així el sentiment de molts espectadors que empatitzen amb la cantant. Les seves paraules van ressonar al plató i en van deixar molts sense paraules, inclosos els seus companys de programa.

La situació d' Antonio Tejado i la seva actitud aparentment despreocupada mentre el procés judicial contínua ha estat un tema recurrent de debat.

La Fiscalia vol anar amb cautela a causa de l'interès mediàtic

La Fiscalia ha intensificat els seus esforços per assegurar que es faci justícia en aquest procés complicat. Com que és un tema d'interès públic, la Fiscalia no es vol arriscar i prefereix ser previnguda en els seus moviments.

La decisió del jutge sobre la pròrroga de la investigació és esperada amb gran interès. Aquest fet marcarà un capítol nou en aquesta saga judicial que ha captat l'atenció de tot Espanya.

Una dona amb ulleres i un vestit verd apareix en un programa de televisió, amb un text a la part inferior que diu:
María del Monte es manté en espera de la decisió del jutge | RTVE

Mentre s'espera la decisió del jutge sobre l'ampliació del termini de recerca, l'atenció se centra en les pròximes accions legals i les declaracions dels implicats. La perspectiva de sis mesos més de recerca promet més revelacions i possibles girs en aquest cas, ja per si mateix dramàtic.