Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de fotos de Víctor Sandoval amb el seu ex, Nacho Polo, en primer pla mirant a càmera amb una emoticona cridant entre ells

La impactant vida de Nacho Polo, l'exmarit de Víctor Sandoval que ha desaparegut

La nova i luxosa vida de Nacho Polo amb la seva nova parella després de separar-se de Víctor Sandoval

Nacho Polo, conegut per la seva mediàtica relació amb Víctor Sandoval, ha fet un gir inesperat a la seva vida des de la seva separació.

El que fos una de les cares més reconegudes del panorama rosa espanyol, ha optat per desaparèixer completament dels mitjans de comunicació. De fet, la seva vida ha donat un canvi tan dràstic que ara té una vida de luxe amb la seva nova parella a Miami. Aquesta sorprenent decisió contrasta fortament amb la vida que porta el seu exmarit, Víctor Sandoval, a Madrid.

Nacho Polo i Víctor Sandoval van formar una de les parelles més populars de la televisió espanyola durant 20 anys. La seva relació, plena de baixos, sempre va ser focus d'atenció. Tot i això, després del seu divorci, les vides de tots dos van prendre rumbs molt diferents.

Nacho Polo i Víctor Sandoval
El contrast entre la vida de Nacho Polo i Víctor Sandoval | Telecinco

Per la seva banda, Víctor Sandoval ha seguit a l'ull públic, buscant noves oportunitats amoroses i professionals. D'altra banda, Nacho Polo ha decidit portar una vida anònima, però plena d'opulència amb Robert Onuska, un milionari col·leccionista d'art.

La impactant nova vida de Nacho Polo

Des de la seva separació de Víctor Sandoval, Nacho Polo ha trobat estabilitat i luxe amb Robert Onuska, un influent home de negocis a Miami.

Conegut als cercles més selectes, Onuska no només és un destacat col·leccionista d'art. També posseeix una cadena de pastisseries als Estats Units.

Nacho Polo i Robert Onuska es van conèixer el gener del 2013 i des de llavors han estat inseparables.

Les xarxes socials de Nacho Polo són testimoni del seu envejable estil de vida. Les seves publicacions mostren una vida plena de viatges a destinacions exòtiques com Marràqueix i esdeveniments d'alta societat a ciutats com Nova York i París.

La parella celebra el seu amor amb somriures brillants i estils coordinats que semblen trets d'editorials de moda. Aquesta imatge de perfecció és la que Nacho Polo ha optat per compartir amb els seguidors.

No obstant això, sempre manté un perfil baix als mitjans de comunicació tradicionals. Al contrari del que feia en anys anteriors.

En l'àmbit professional, Nacho Polo també ha trobat èxit. És el propietari de Studio Twenty Seven, un showroomde decoració amb seus a Miami i Nova York.

La seva empresa es dedica a subministrar mobles de luxe, llums de disseny i roba de llit exclusiva a les elits econòmiques de la Costa Est dels Estats Units.

Aquest èxit professional es reflecteix en el seu estil de vida, permetent gaudir dels millors restaurants i experiències arreu del món.

Una prova de la seva bona vida és la residència que té a Miami. Situada a prop de la platja, la casa està decorada amb obres d'art de coneguts artistes i mobles d'alt cost.

No hi ha dubte que el canvi de vida de Nacho Polo ha estat total. Si és una figura constant als mitjans, ha passat a portar una vida privada però visible a través de les seves xarxes socials.

Aquesta decisió de viure allunyat dels focus li ha permès gaudir d'una tranquil·litat que abans no coneixia, centrant-se en la relació i en l'èxit professional.

El contrast amb la vida de Víctor Sandoval

Mentre Nacho Polo gaudeix d'una vida de luxes a Miami, la situació de Víctor Sandoval és notablement diferent.

Víctor ha passat per moments força complicats, entre ells una mala ratxa econòmica que el van portar a la ruïna. De fet, va ser desnonat de casa seva a Sitges. Per això actualment resideix en un modest apartament a Madrid.

Primer pla de Víctor Sandoval mirant a càmera somrient
Les diferències entre la vida de Víctor Sandoval i la de la seva exparella | GTRES

Tot i això, Víctor Sandoval ha aconseguit refer-se i anar superant tots els problemes que li ha anat plantejant la vida.

Tot i que la seva vida personal no sigui tan glamurosa com la del seu exmarit. Víctor Sandoval continua sent una de les grans figures a la televisió espanyola.