Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Kiko Hernández de cabell canós amb fons de reixeta porpra i una imatge circular de Lydia Lozano rossa amb una icona de diners a la cantonada.

Kiko Hernández destapa la sorprenent situació econòmica que travessa Lydia Lozano

Kiko Hernández revela el gran patrimoni econòmic de Lydia Lozano després de rebutjar substituir Terelu Campos a TVE

Kiko Hernández ha tornat a sorprendre tothom en la seva recent aparició a Ni que fuéramos. Aquesta vegada, el col·laborador ha posat al focus la seva companya Lydia Lozano, revelant detalls fins ara desconeguts sobre la seva situació econòmica.

Lydia Lozano és una de les figures més estimades i polèmiques de la televisió espanyola. Amb dècades de trajectòria al món de l'entreteniment, el seu nom s'ha convertit en sinònim de notícies exclusives i emocions a flor de pell. Tot i això, aquesta vegada no ha estat la seva feina la que ha captat l'atenció, sinó la seva estabilitat financera.

Captura de Kiko Hernández a 'Ni que fuéramos'
Kiko Hernández revela una notícia sobre el patrimoni de Lydia Lozano | Canal Quickie, TEN TV

Una oferta rebutjada i una sorprenent revelació

La revelació de Kiko Hernández va sorgir arran d'una oferta laboral que Lydia Lozano va decidir rebutjar. Segons es va donar a conèixer, TVE va oferir a Lozano el lloc de Terelu Campos al programa D Corazón.

Tot i la temptadora oferta, Lydia va decidir no acceptar-la, ja que ara prioritza passar temps amb la seva família. Aquesta decisió va ser molt aplaudida per part de Kiko Hernández.

Captura de Lydia Lozano a 'Ni que anéssim'
Lydia Lozano rebutja una oferta de TVE per prioritzar la família | Canal Quickie

El col·laborador va destacar la determinació de la seva companya, ja que la coneix des de fa anys i sempre ha prioritzat la feina a la família. Per això ara s'ha alegrat molt que hagi fet el contrari.

Tot i això, aquesta afirmació no va ser el més sorprenent que va revelar Kiko Hernández. El col·laborador va revelar que una altra raó per la qual ha rebutjat l'oferta és perquè Lydia té "molts diners".

"És la persona que més diners tenen de tots nosaltres", va afegir. Kiko Hernández va evidenciar que el patrimoni de Lydia és molt més gran del que es pensava. És més, va arribar a aprofundir que supera tots els col·laboradors de Ni que fuéramos.

Un home amb cabell canós i barba està assegut en una cadira groga, vestint una jaqueta negra i una samarreta blanca, mentre gesticula amb la mà; darrere seu hi ha una paret amb una malla metàl·lica decorada amb banderes d'arc de Sant Martí i una il·luminació rosa.
Kiko Hernández revela el patrimoni de Lydia Lozano | Canal Quickie

La declaració de Kiko no va quedar sense suport. Belén Esteban no va dubtar a confirmar les paraules d'Hernández. "Està folrada", va afirmar amb el seu característic to sincer i directe.

Aquesta confirmació va afegir encara més pes a la revelació de Kiko, generant un gran enrenou entre els presents i els espectadors.

L'enigma de la fortuna de Lydia Lozano

La revelació de Kiko Hernández sobre la situació econòmica de Lydia Lozano ha deixat molts preguntant-se com ha aconseguit amassar aquesta fortuna.

Al llarg dels anys, Lydia ha estat una figura constant a la televisió, coneguda per la seva dedicació i professionalisme.

Captura de Lydia Lozano a 'Ni que fuéramos'
Treuen a la llum l'alt patrimoni de Lydia Lozano | Canal Quickie, TEN TV

Al llarg dels anys, Lydia ha tingut nombrosos treballs en diferents programes. A més, el seu nom sempre ha aparegut d'una manera o altra als mitjans. No hi ha dubte que aquests factors han contribuït al seu èxit financer.

La seva gran massa econòmica és deguda, principalment, al seu exitós pas per Sálvame. Tot i això, també ha guanyat immenses quantitats amb col·laboracions en diverses revistes i mitjans.

A tot això cal sumar-hi el patrimoni del seu marit. Al llarg dels anys hem conegut que la Charly procedeix d'una família important d'aquest país. Per aquest motiu, el patrimoni conjunt amb Lydia Lozano és encara més gran.