Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de fotos de primer pla d'Olga Moreno i la seva parella, Agustín Etienne, amb cares serioses

El disgust que s'emportarà Olga Moreno quan aconsegueixi parlar amb Agustín Etienne

Olga Moreno no ha comptat amb un dels seus suports públics més importants durant la darrera gala de 'Supervivientes'

No hi ha cap dubte que les primeres setmanes de Supervivientes All Stars no han estat gens fàcils per a Olga Moreno. Tant és així que, a més de la seva discussió amb Sofia Suescun, fa uns dies, la concursant no va poder evitar esfondrar-se davant dels seus companys en recordar la seva mare.

Tot i això, el que menys s'esperava l'empresària sevillana era que, en aquests moments tan complicats per a ella, no anés a comptar amb un dels seus suports públics més grans. Informació que pot arribar a descobrir en el moment que aconsegueixi comunicar-se amb la seva parella sentimental actual, Agustín Etienne.

Muntatge del primer pla d'Agustín Etienne i Olga Moreno seriosos
Olga Moreno es pot enterar d'aquesta traïció quan parli amb Agustín | GTRES, catalunyadiari.com

Al principi d'aquesta aventura, no van trigar gaire a assegurar que la família Flores havia decidit donar l'esquena a Olga Moreno i no recolzar-la durant el seu concurs. Una cosa que la mateixa Rocío Flores es va encarregar de desmentir a través de les xarxes socials.

Tot i això, durant l'emissió de Tierra de nadie d'aquest dimarts, la influencer va optar per deixar sola la parella d'Agustín Etienne en una de les nits més crucials per a ella.

Bosco Martínez-Bordiú, Olga Moreno i Jorge Pérez a la cerimònia de salvació al mar mentre Jorge Javier Vázquez observa des del plató. Captura de 'Supervivientes' el 2 de juliol de 2024
Olga no va comptar amb el suport de Rocío durant la cerimònia de salvació | Mediaset

Aquell dia, Olga Moreno es jugava la seva permanència a Supervivientes All Stars a la coneguda cerimònia de salvació. De fet, l'empresària es va convertir en una de les concursants que seguien en perill de cara a la següent expulsió.

Tot i això, i mentre que la sevillana es trobava en aquesta delicada situació, Rocío Flores va preferir organitzar diversos plans alternatius. Deixant en dubte la seva fidelitat a la parella d'Agustín Etienne.

Olga Moreno no va comptar amb el suport de la família Flores en un moment crucial per a ella

Aquest dimarts, 2 de juliol, Rocío Flores va tornar al seu perfil d'Instagram per publicar dues històries reveladores. Contingut que demostra el poc compromís que la jove té amb Olga Moreno.

A la primera història que va compartir amb els seus seguidors d'aquesta xarxa social, podem veure una foto de la influencer, on va relatar com havia estat el seu dia:

“Quatre reunions aquesta tarda, tres nens a casa meva, i aquí segueixo esperant que la meva germana agafi les seves coses per fer una festa de pijames a casa. Un dimarts molt productiu”.

Rocío Flores amb expressió de cansament dins un cotxe. Storie de Rocío Flores a Instagram
Rocío va decidir no recolzar a Olga en una de les nits més importants per a ella | Instagram, @rotrece

Tot i això, el que més va cridar l'atenció va ser la instantània que va compartir hores més tard. Hi apareixia la petita Lola, filla d'Olga Moreno, al saló de casa seva.

Però, per a sorpresa de molts, Rocío i la seva germana no estaven veient l'última emissió de Tierra de nadie. I prova d'això és la imatge que apareixia a la pantalla de la televisió.

Storie de Rocío Flores a Instagram amb la televisió encesa, una nena i un gos al sofà.
Rocío Flores i la seva germana no estaven veient Olga Moreno | Instagram, @rotrece

Des que Olga Moreno va posar fi al seu matrimoni amb Antonio David Flores, els rumors sobre el seu distanciament de Rocío Flores no van trigar a sorgir. Tot i l'estupenda relació que han tingut durant tots aquests anys, és evident que el seu vincle s'ha refredat.

No obstant això, i després de rebre diverses crítiques per no recolzar la parella d'Agustín Etienne a Supervivientes All Stars, la influencer va trencar el seu silenci. I ho va fer a través de les històries del seu perfil d'Instagram:

“No tenia pensat dir absolutament res, però com que ja he rebut aquest missatge no donaré peu a rebre més. Per descomptat que dono suport a Olga en el seu concurs al cent per cent”.