Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Valeria amb una pinça vermella als cabells apareix en primer pla, mentre que al fons es veu la portada d''El Barco' i una imatge borrosa de Patricia Arbués en un cercle vermell.

Així ha estat el impactant canvi de Valeria, la nena d''El Barco' que va enamorar tothom

Patricia Arbués, Valeria d''El Barco', repassa la seva carrera i sorprèn amb el seu impactant canvi després d'11 anys

Patricia Arbués, que va donar vida a l'entranyable Valeria a la popular sèrie El Barco, ha experimentat una transformació sorprenent des del seu debut a la televisió. Amb només 6 anys, Patricia va conquistar els cors dels espectadors amb la seva interpretació adorable. Ara, als 19 anys, l'actriu ha reflexionat sobre la seva carrera i la seva experiència a El Barco en una entrevista recent.

Patricia va iniciar la seva carrera al món de l'espectacle a una edat molt primerenca. "Abans d'El Barco havia fet sobretot publicitat", va comentar, afegint que va començar amb anuncis per a revistes i televisió.

Valeria amb cabell ros i ulls clars, vestida amb una samarreta blanca, mirant cap a algú fora de la càmera. Captura d''El Barco'
El canvi de Valeria, la nena d''El Barco' després d'11 anys | Atresmedia

Aquest començament a la indústria li va obrir les portes per al seu primer gran paper a la sèrie que la faria famosa. "Vaig començar a gravar El Barco amb 6 anys", va recordar, subratllant que era petita quan va començar aquesta aventura televisiva.

L'experiència de Patricia a El Barco va ser única i formativa. Tot i la seva joventut, va demostrar un talent natural per a l'actuació. "El vaixell va ser el primer càsting que vaig fer per a una sèrie", va explicar, revelant que al principi no tenia grans expectatives.

"Vaig fer un càsting sense esperança i la meva mare em deia que el més normal és que et diguin que no". Tot i això, el seu carisma i talent van ser innegables, cosa que li va assegurar el paper de Valeria.

La vida de Patricia Arbués després d'El Barco

Després del final de la sèrie, Patricia Arbués va continuar la seva carrera en l'actuació, participant en nombrosos episodis d'El secreto de Puente Viejo.

Tot i això, també va buscar altres formes d'assegurar-se un futur estable. "Estic estudiant fisioteràpia perquè vull seguir com a actriu, però és inestable", va explicar, demostrant la seva determinació per tenir un altre pla sòlid.

Retrat de Patricia Arbués amb cabell llarg i castanyer, ulls blaus, usant una samarreta sense mànigues gris i un collaret daurat amb un penjoll rodó. Post de Brosson Talent Agency el 19 de febrer de 2024
Patricia Arbués reflexiona sobre el seu temps a 'El Barco' | Instagram, @brossontalentagency

Actualment, ha començat la carrera universitària i continua assistint a càstings, combinant els estudis amb la passió per l'actuació.

Tot i el seu èxit primerenc, Patricia manté una actitud humil respecte a la seva fama. "A la universitat em van dir que els sonava i els vaig dir que era actriu", va explicar, sense buscar destacar pel seu passat a la televisió.

"No amago que soc la nena d'El Barco, però tampoc ho dic de primeres", ha afegit, preferint que el seu talent i esforç parlin per si mateixos.

A més, ha mostrat els desitjos que l'elenc torni a ajuntar-se. "M'agradaria que hi hagués un retrobament en mode de sèrie", va dir, deixant oberta la possibilitat d'un futur projecte que reuneixi l'elenc original.

Aquest anhel de retrobar-se amb els antics companys demostra la seva estima per aquella etapa de la seva vida.

A més, va revelar una anècdota curiosa que va viure amb Juanjo Artero, el seu pare a la sèrie. "Em vaig trobar amb Juanjo Artero en una manifestació i no em va reconèixer", va recordar entre rialles.

L'impacte d'El Barco a la vida de Patricia Arbués

Al llarg dels anys, Patricia Arbués ha reflexionat sobre l'impacte que El Barco va tenir a la seva vida personal i professional. "Quan vaig començar a El Barco no sabia ni llegir", va recordar, subratllant com era de jove i inexperta.

No obstant això, el que sí que recorda és la naturalitat amb què va viure aquells anys. "Recordo que en aquella etapa actuar no era una feina", va assenyalar, destacant la innocència amb què assumia les seves responsabilitats al set. Malgrat això, el seu acompliment a la sèrie va ser excepcional.

Patricia Arbués amb cabell fosc i ulls blaus asseguda en un seient blau amb fons de seients i terra metàl·lic. Post de Patricia Arbués a Instagram el 12 de desembre de 2022
Patricia Arbués dona detalls del seu pas per 'El Barco' | Instagram, @patriciarbuesm

Patricia va admetre que, a causa de la seva edat curta, hi ha molts detalls d'aquesta etapa que no recorda amb claredat. "Em fa pena que ho visqués tan petita i no recordar-ho", va confessar, lamentant que algunes d'aquestes experiències s'hagin esvaït a la memòria.

Fins i tot va reconèixer que li fa gràcia tornar a veure la sèrie ara que és adulta. "Em va fer molta gràcia quan vaig tornar a veure la sèrie de gran", va concloure, demostrant una sana nostàlgia per aquells dies.

Tot i que reconeix que no està d'acord amb el final d'El Barco. "No estic conforme amb el final, però crec que ni jo ni ningú". Expressa un desig compartit per molts fanàtics de la sèrie.