Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Roberto Leal amb barba somrient en un esdeveniment, amb una imatge circular a la cantonada superior dreta mostrant a Pablo Motos musculós en roba interior negra.

Roberto Leal confessa què pensa realment de l'aspecte físic de Pablo Motos

Roberto Leal revela durant la seva última entrevista quina és la seva opinió sobre el físic del seu company, Pablo Motos

Roberto Leal ha concedit una nova entrevista en què ha parlat, entre altres coses, del seu aspecte físic actual. Tal com ell mateix ha confessat, aconsegueix mantenir-se en forma gràcies al CrossFit ia haver adoptat uns hàbits alimentaris saludables.

Tot i això, el que més ha cridat l'atenció ha estat la seva reacció quan li han preguntat per l'aparença actual del seu company de cadena, Pablo Motos.

Primer pla de Roberto Leal amb rostre somrient
Roberto Leal considera que Pablo Motos té 'un físic espectacular' | Europa Press

Fa tot just dues setmanes, el presentador no va tenir cap problema a treure's la roba davant de tota l'audiència d'El Hormiguero. Una escena que, com es podia esperar, no ha passat per res desapercebuda.

Tant és així que, durant aquesta entrevista, un periodista del Diario AS ha volgut preguntar a Roberto Leal qui considera que està més fort, ell o Pablo Motos.

Després de reconèixer que ha estat una pregunta molt bona, Roberto Leal ha aprofitat per lloar el bon estat físic del seu company de cadena. A més, no ha tingut objeccions a l'hora d'assegurar que el presentador d'El Hormiguero és un “gran exemple” que l'edat no està renyida amb l'esport:

"Jo crec que cal donar un grandíssim aplaudiment a Pablo Motos perquè és una miqueta més gran que jo i és l'exemple que l'edat és només un nombre".

Captura d''El Hormiguero' amb Pablo Motos sense samarreta i banyador negre amb la mà a la cara el 13 de juny de 2024
Pablo Motos va deixar tothom sense paraules en mostrar el seu bon aspecte físic | Atresmedia

Roberto Leal considera que Pablo Motos té “un físic espectacular”, cosa que també es va poder apreciar fa uns dies en un dels continguts que va compartir a les seves xarxes socials.

“L'altre dia mateix es podia veure en un dels seus reels que li llençaven aigua i tenia la camisa tan enganxada al cos que la gent en parlava constantment. Dels seus abdominals”, ha afegit tot seguit.

Roberto Leal considera que Pablo Motos és tot un exemple

No hi ha dubte que Roberto Leal és un gran amant de l'esport i de l'alimentació sana. I n'és una prova el bon aspecte físic que ha aconseguit gràcies a una de les seves grans passions: el CrossFit.

Tot i això, el presentador de Pasapalabra no és l'únic treballador d'Atresmedia que ha aconseguit mantenir la figura amb el pas dels anys. Tant és així que una altra de les persones que han deixat més d'un sense paraules en mostrar els seus abdominals ha estat Pablo Motos.

Roberto Leal i Pablo Motos amb barba i cabell canós, Roberto amb camisa de mezclilla i Pablo amb vestit i camisa blanca, posen en diferents escenaris.
Roberto Leal considera que Pablo Motos és un exemple a seguir | catalunyadiari.com, Atresmedia

Aparença que, segons ha confessat Roberto Leal en aquesta entrevista, el seu company ha aconseguit gràcies a la seva gran disciplina. "És un exemple a seguir", ha assegurat el sevillà.

“Tinc la sort de conèixer Pablo Motos. És molt disciplinat, entrena molt i és una persona que quan s'ha de passar passa, però perquè la seva vida el porta a això. És un exemple que es poden fer les coses bé i el teu cos et respon… Tant de bo arribar a aquesta disciplina que té Pablo Motos”.

Tot i això, Roberto Leal considera que, encara que l'aspecte físic i “els abdominals està molt bé per a les fotos”, el que és realment important és “estar bé per dins i per fora”.