Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Una dona gesticulant amb la mà mentre en un requadre es mostra un home calb somrient mentre li pinten la cara.

María Patiño descobreix per fi si Kiko Matamoros ha estat amb algun home

Kiko Matamoros s'ha sincerat al 'Dia de l'Orgull' amb María Patiño sobre les seves relacions íntimes

A Ni que fuéramos celebren el Dia de l'Orgull magníficament amb una desfilada. Així doncs, María Patiño ha volgut indagar una mica a la vida privada dels seus companys.

I Kiko Matamoros, que estava a maquillatge, no ha dubtat a mostrar-se gaire contundent.

"Avui que celebrem la diversitat, en el meravellós Dia de l'Orgull, potser és el dia perquè comparteixis si has estat amb algun home o no", li ha insinuat Patiño.

"Em provoca fins i tot morbo saber-ho", assegura la presentadora. Pregunta, davant la qual Kiko Matamoros s'ha dedicat a somriure.

Una dona amb bata blanca està en un set de televisió amb temàtica d?orgull LGBT, mentre que en una altra escena una maquilladora està aplicant maquillatge a un home calb que sosté un micròfon de Canal Juicelife.
'Ni que fuéramos' celebra la seva desfilada pel Dia de l'Orgull | Canal Quickie

"Vols que t'ho expliqui en privat o en públic?", ha deixat caure força misteriós. "Jo soc com les Campos, el que no plora, no mama i cal facturar".

D'aquesta manera, Matamoros deixa molt clar que no destaparia res de manera gratuïta. "Això val una pasta", ha assenyalat contundent. Mentre que, alhora, hi ha qui ha interpretat que això podria ser un rotund sí.

D'altra banda, Matamoros també ha promès que desfilaria d'una manera força particular. Cosa que farà en senyal de respecte una part del col·lectiu.

Kiko Matamoros confessa a María Patiño si ha mantingut relacions amb homes

"Espero que ningú es pugui sentir menyspreat ni ferit", ha demanat atenint-se a les crítiques.

Aquesta no és la primera vegada que Kiko Matamoros s'ha pronunciat sobre el tema i ha deixat entreveure si ha mantingut relacions íntimes amb algun home.

El mateix tertulià deixava caure a Sálvame que alguna cosa "havia tingut". "Jo estic convençut que tu en algun moment de la teva vida has tingut algun rotllo amb un home", sentenciava amb seguretat Jorge Javier intentant esbrinar-ho.

Una persona està sent maquillada mentre somriu, amb un anunci a la part inferior que diu:
Kiko Matamoros confessa si ha mantingut relacions amb homes | Canal Quickie

Fet davant del que Kiko sostenia que no havia passat amb un, sinó amb diversos. "Jo no tinc problema i ja tinc molts anys. El dia que m'ho paguin ho explicaré", assegurava mantenint la mateixa postura que al programa d'avui.

"Però has arribat a passar una nit al llit amb un altre home?", insistien a preguntar-li. I Matamoros es mostrava molt contundent.

"Diverses, dimonis, que he fet la mili...", assegurava Matamoros entre rialles. "Relació no... però tu saps el que hi havia a les festes i aquelles èpoques... doncs sempre hi havia coses", concloïa sobre això.