Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Un home somrient amb camisa blava i una dona amb top taronja en un cercle amb un mall de jutge.

Alessandro Lequio destapa el judici que enfronta Anabel Pantoja en ple embaràs

Alessandro Lequio parla sobre el judici a què s'enfronta Anabel Pantoja amb el seu germà, Pinocho

Alessandro Lequio ha destapat el judici a què s'enfronta Anabel Pantoja amb el seu germà, conegut com Pinocho.

I és que Luis Vicente Rico continua lluitant per aconseguir el reconeixement del seu pare, Bernardo Pantoja. Una lluita en què ja hauria aconseguit la seva primera victòria. Sobretot perquè el jutge ja ha donat llum verda a la demanda de paternitat de Pinocho.

Sens dubte, un altre maldecap per a Anabel Pantoja, que no guanya per a disgustos en ple embaràs. A més dels rumors sobre la suposada infidelitat del seu xicot, David Rodríguez, ara se suma aquest nou cop.

Un home parlant en un programa de televisió amb el text
Alessandro Lequio parla sobre el judici que afecta Anabel Pantoja | Telecinco

I més quan Anabel mai no ha donat crèdit als rumors sobre aquesta paternitat, i encara menys vol saber res d'aquest suposat germà.

Per part d'Alessandro Lequio, ell ha detallat la primera cosa que hauria de fer la Pantojita en cas que finalment es confirmi que Pinocho és fill del seu pare.

Alessandro Lequio destapa el judici que afronta Anabel Pantoja

Així, Anabel estaria en el seu dret de demanar-li al seu suposat germà que li aboni la meitat dels costos dels tractaments del pare. Tota una bomba que arriba en un moment molt delicat a la vida d'Anabel Pantoja, i just ara que semblava haver trobat la felicitat.

Lamentablement per a ella, cada dia van sortint noves informacions que entelen la seva alegria, a la qual cosa se sumen els problemes de salut que està afrontat en el seu embaràs.

Anabel Pantoja s'ha lamentat per l'insomni que l'acompanya de manera contínua. I aquesta nova notícia sobre Pinotxo no l'ajudarà a agafar el son ni de bon tros, ja que la portarà fins als jutjats.

Muntatge d'Anabel Pantoja somrient amb unes arracades d'or i Luis Manuel Rico 'Pinocho' amb rostre seriós
Anabel Pantoja anirà a judici amb el seu germà 'Pinocho' | catalunyadiari.com, GTRES, Mediaset

Mentre que, per part seva, Luis Vicente considera que ja ha fet un pas més a l'hora de descobrir la veritat sobre la seva vida. Tot i això, ell no vol que el jutge li declari fill de Bernardo Pantoja de manera automàtica, ja que no li interessa el cognom.

"Si tantes ganes té de ser fill, jo li diria que compleixi les seves obligacions. I això també suposaria fer front a les despeses per la malaltia del seu pare", ha declarat contundent Alessandro Lequio.

"Li demanaria la meitat del dineral que s'ha gastat en el seu pare", sosté Lequio sobre això.

De la mateixa manera, Anabel Pantoja estaria tranquil·la amb la situació, ja que tindria molt clar que Pinocho no és el seu germà.