Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Dos homes amb vestits foscos i corbates, un mirant cap avall amb expressió seriosa i l'altre observant-lo de perfil, amb un fons fosc i texturitzat.

Kate Middleton reapareixerà després de l'urgent comunicat sobre el Príncep Guillem

Sembla que les disputes a la Família Reial Britànica no cessen, aquesta vegada entre els Prínceps Andreu i Guillem

Les aigües no estan calmades a la Casa Reial britànica. Ni pel que fa a la salut, ni tampoc als ànims i si no que ho diguin al príncep Guillem. Després de batallar amb la seva dona durant la seva malaltia, es descobreix la mala relació que té amb el príncep Andreu.

La Casa Reial Britànica revela l'estat de salut del Príncep Guillem

En un comunicat urgent emès pel Palau de Kensington, s'ha revelat que el Príncep Guillem està en bon estat de salut. Desmentint així els rumors sobre problemes greus després de la seva recent lluita al costat de Kate Middleton, que ha estat malalta els últims mesos.

Tot i aquest alleujament per als seguidors de la reialesa, l'atenció s'ha desplaçat a la tensió creixent entre Guillem i el seu oncle, el Príncep Andreu.

Foto del Dia D on apareix el príncep Guillem en primer pla parlant al seu discurs
El Príncep Guillem es troba bé de salut | Europa Press

Encara que fins ara Guillem d'Anglaterra havia guardat silenci sobre els escàndols del seu oncle, amb els seus íntims sí que havia confessat la seva opinió. Els experts expliquen que podria ser la persona que està pressionant perquè Carles III expulsi el seu oncle de la seva mansió. Una casa que passaria, segons diuen, a les mans del marit de Kate.

La mala tensió entre els Prínceps ve de lluny

Aquest malestar no és recent sinó que es remunta a anys enrere. Quan el Príncep Andreu no va ser acollidor amb Kate Middleton en ser presentada a la família reial per primera vegada.

Richard Kay, un escriptor especialitzat en la reialesa, ha explicat a Mail Online que "guarda molta rancúnia des de fa temps al seu oncle". "I sent que el seu pare ha estat massa tou amb ell", referint-se al Príncep Guillem .

Imatge del príncep Guillem capcot al casament del duc de Westminster
El Príncep Guillem guarda rancúnia al seu oncle | GTRES

La publicació suggereix que Guillem ha estat ressentit amb Andreu no només pels escàndols recents, sinó també per la seva actitud en el passat.

"Guillem porta molt de temps ressentit amb Andreu per no haver estat acollidor quan va presentar per primera vegada Kate a la família reial. Sent que el seu pare ha estat massa tou amb ell. Això ha portat a especular que és Guillem qui està pressionant el seu pare perquè desallotgi el duc de York de Royal Lodge".

El Príncep Guillem no vol el seu oncle en actes reials

A més d'aquesta qüestió, també es revela que Guillem vol limitar encara més la presència del Príncep Andreu. No es planteja que reprengui les seves funcions, de la mateixa manera que tampoc no vol ampliar la família real en el futur.

Segons els experts reals, després de posar-se en contacte amb persones del cercle de Guillem, hi ha una conclusió clara: el Príncep té els seus plans cristal·lins i no els canviarà per ningú.

"Un amic de Guillem m'ha dit què faran quan els membres més grans de la família es jubilin. La seva Altesa Reial no convidarà ningú més a convertir-se en membres de la reialesa que treballin. Queda per veure si ell voldrà que els seus dos fills menors siguin membres de la reialesa que treballin", apunta Richard Kay.

Plànol curt de Kate Middleton amb cara seriosa a l'interior d'un cotxe el dia de la reaparició després d'anunciar que pateix càncer
La reaparició de Kate Middleton és imminent | GTRES

El Príncep Guillem es vol desvincular de la manera de regnar de la seva àvia

Aquest enfocament ferm i directe de Guillem sembla marcar una ruptura significativa amb les pràctiques dels seus predecessors. Si bé no se sap la data en què assumirà la prefectura d'Estat, molts donen per fet que no serà tan flexible com la seva àvia, la Reina Isabel II.

Ell no vol taques al seu currículum, ni que la societat britànica pensi que a la seva monarquia hi ha corrupció. Una premissa que pensa complir fins al final, costi el que costi i malgrat qui li pesi.

Mentrestant, els rumors sobre la reaparició de Kate Middleton continuen creixent. Després d'un període de malaltia que la va mantenir allunyada de la vida pública, s'especula que Kate podria tornar a aparèixer aviat.

Possiblement, per donar suport al marit en aquests temps de tensió. La seva reaparició seria un bàlsam per a molts seguidors de la reialesa, que veuen a Kate una figura d'estabilitat i gràcia.