Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Kiko Jiménez de perfil amb cabell arrissat i Raquel Moreno amb ulleres de sol en un requadre circular vermell.

Kiko Jiménez confessa què està fent la germana d'Olga Moreno fora de càmeres

Kiko Jiménez revela la infracció que ha comès la germana d'Olga Moreno a 'Supervivientes All Stars'

Kiko Jiménez ha tornat a ser el centre d'atenció a l'última gala de Supervivientes All Stars. Durant la seva intervenció, Kiko va fer una revelació que no ha passat desapercebuda per al públic i ha generat un gran enrenou en xarxes socials. El xicot de Sofía Suescun va fer una confessió sobre una cosa que va passar a les instal·lacions de Telecinco.

Olga Moreno no deixa de ser notícia des de la seva participació en el reality. En aquesta ocasió, la polèmica no gira al voltant de les seves accions a l'illa, sinó al que passa fora de càmeres, al plató de Madrid. Un fet que involucra un integrant de la família d'Olga Moreno i que ha posat en dubte la imparcialitat del programa.

Captura del programa 'Supervivientes' amb el rostre seriós de Kiko Jiménez
Kiko Jiménez revela la presència de Raquel Moreno a la sala de familiars | Mediaset

La polèmica revelació de Kiko Jiménez

Durant l'última gala de Supervivientes All Stars, Kiko Jiménez va sorprendre tothom amb una confessió inesperada.

Segons Kiko Jiménez, la germana d'Olga, Raquel Moreno, ha estat present a la sala de familiars durant les gales del programa. Aquesta revelació ha causat indignació en els seguidors del reality, que consideren que podria haver-hi tracte preferencial cap a Olga.

En la seva intervenció, va comentar: "Jo he arribat a la sala de familiars, hi havia la germana d'Olga, i he dit: «Bona nit». Ni m'ha saludat. Mira que bé. Una salutació per a la Raquel".

Captura de Kiko Jiménez al plató de Supervivientes
Kiko Jiménez revela la trobada que ha tingut amb Raquel | Mediaset

Aquestes paraules no només van deixar clar el malestar de Kiko pel tracte rebut. També van revelar la presència de Raquel Moreno a una zona restringida del programa.

La reacció a xarxes socials no es va fer esperar. Molts usuaris van assenyalar que, en teoria, només hi pot anar un defensor per concursant al programa, sigui familiar o no.

Com sabem, Marian és l'encarregada per part de la família de defensar Olga Moreno durant les gales de Supervivientes. De fet, veiem el seu enfrontament amb Kiko Jiménez durant el transcurs dels programes.

Kiko Jiménez i Marian discutint a 'Supervivientes' amb públic en el fons. Captura de 'Supervivientes' el 25 de juny de 2024
L'enemistat entre Kiko Jiménez i la família d'Olga Moreno s'intensifica fora de càmeres | Mediaset

Per això, la presència d'un membre de la família d'Olga, en aquest cas la seva germana Raquel, ha aixecat sospites. En xarxes socials ja especulen que hi podria haver un tracte diferencial cap a Olga per part de la direcció del programa.

"Per què Olga Moreno pot tenir la seva germana a la sala de familiars mentre altres concursants no?", es preguntaven alguns usuaris a les xarxes socials.

La revelació de Kiko Jiménez posa en dubte la imparcialitat de Supervivientes All Stars. La presència de la germana d'Olga a la sala de familiars es podria interpretar com un favoritisme cap a la concursant. A més, això contradiu clarament les regles del programa.

Aquesta situació ha portat molts a qüestionar la transparència del reality i a demanar explicacions a la direcció d'aquest.

La tensió entre Kiko Jiménez i la família d'Olga Moreno

La relació entre Kiko Jiménez i la família d'Olga Moreno no ha estat la millor en els darrers temps. L'enemistat s'ha evidenciat més d'una vegada, especialment en el context de Supervivientes.

Muntatge d'Olga Moreno i Sofia Suescun discutint a la platja de Supervivientes
L'enfrontament de Sofía Suescun i Olga Moreno arriba als seus familiars i defensors | Mediaset

La rivalitat entre Sofía Suescun, parella de Kiko, i Olga Moreno a l'illa ha exacerbat les tensions. Kiko ha estat un defensor acèrrim de Sofia, fet que ha intensificat el conflicte amb els familiars d'Olga.

Aquest conflicte sembla que no cessarà, tret que alguna de les dues sigui expulsada. Mentrestant, familiars i defensors de totes dues seguiran defensant la figura de cadascuna a les gales següents.