Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Luis Miguel i Alfonso Arús somrients, Alfonso al set de 'Sruser@s' amb un globus de diàleg en blanc.

Alfonso Arús defineix a Luis Miguel amb una única i contundent paraula a 'Aruser@s’

El cridaner terme que va fer servir Alfonso Arús a 'Aruser@s' per definir Luis Miguel després del seu últim concert

Alfonso Arús, presentador del popular programa Aruser@s, ha tornat a captar l'atenció del públic amb el seu singular estil i comentaris mordaços. Amb una trajectòria a la televisió que l'ha consolidat com una figura estimada i respectada, Arús mai no deixa de sorprendre amb les seves anàlisis i observacions sobre l'actualitat i l'espectacle.

El programa Aruser@s va fer un repàs de les principals notícies i esdeveniments del cap de setmana. Es va centrar especialment en els concerts de Luis Miguel a l'estadi Santiago Bernabéu de Madrid, que han estat un dels temes més comentats a les xarxes socials. Luis Miguel va aconseguir reunir més de 50.000 persones en cadascun dels seus xous.

Fotomuntatge d'Alfons Arús
Alfonso Arús parla sobre el concert de Luis Miguel a 'Aruser@s' | La Sexta, 2BathProduction de pixabay

Durant l'emissió, Tatiana Arús va destacar alguns titulars del concert, subratllant la gran quantitat d'assistents i compartint una dada curiosa. “Jo crec que no va defraudar. Sabeu una dada significativa? Segons apunten, Luis Miguel perd al voltant de tres quilos a cadascun dels seus concerts”, va comentar.

El terme pel qual s'ha referit Alfonso Arús a Luis Miguel

El comentari més destacat del matí va arribar per part d'Alfonso Arús. El presentador és conegut pel seu sentit agut de l'humor i va descriure Luis Miguel amb una sola paraula.

Arús ha confessat que ho veu molt arrafalat. Un terme amb què va voler fer referència a la similitud que té amb el cantant Raphael.

Alfonso Arús amb una jaqueta blava clar i camisa blava està assegut al set d''Aruser@s' amb un fons colorit i un rètol que diu
El curiós terme amb què Alfonso Arús va definir Luis Miguel | Atresmedia

Aquesta observació, encara que en to jocós, va reflectir l'admiració i el reconeixement cap a l'habilitat de Luis Miguel per connectar amb el públic.

Les opinions del concert de Luis Miguel a Aruser@s

Després d'observar les imatges del concert de Luis Miguel, Alfonso Arús va comentar: "És que a Madrid va fer més que mai de Rockefeller", en to humorístic. Aquesta comparació va sorgir en veure el desplegament i l'energia del cantant durant la seva actuació.

Angie Cárdenas, col·laboradora de l'Aruser@s, va afegir a la conversa: “El dia que el cantant enxampi una crisi de lumbago o una ciàtica no podrà donar aquests espectacles”.

Aquest comentari va ressaltar la intensitat i l'esforç físic que Luis Miguel posa a cadascun dels seus xous, cosa que n'ha impressionat molts.

Els concerts de Luis Miguel a Madrid no només van destacar per l'afluència de públic, sinó també per la qualitat de l'espectacle. Tot i la intensa calor, el cantant mexicà va oferir una actuació impecable, delectant els seus fans amb els seus clàssics i nous èxits.

Captura d''Aruser@s' amb Alfonso Arús parlant amb una americana negra i una samarreta blava el 21 de febrer de 2024
Les opinions d'Alfonso Arús i els col·laboradors d''Aruser@s' sobre el concert de Luis Miguel | Atresmedia

“Luis Miguel és una mica au Fènix. Ha sabut ser allà dalt i ha tingut una gira superexitosa, gira brutal, l'home ha d'estar esgotat”, va esmentar Alfonso Arús. Unes paraules que destaquen la capacitat de l'artista per reinventar-se i mantenir-se al cim.

A més, un dels aspectes més comentats va ser la dedicació de Luis Miguel als seus seguidors. En acabar els concerts, el cantant es va prendre el temps per saludar els fans que l'esperaven a la sortida.

Aquest gest no sempre ha estat habitual a les seves gires anteriors. Va ser un detall molt valorat pels assistents, que van agrair la proximitat de l'artista.