Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Alexia Pla i Joaquín Prat somrients posen per a una foto amb cors rosats superposats a la part inferior.

Joaquín Prat declara el seu amor a Alexia Pla i aclara en quin punt està la relació

Joaquín Prat revela detalls de la seva relació amb Alexia Pla abans del concert de Luis Miguel al Santiago Bernabéu

Joaquín Prat, una de les cares més reconegudes de la televisió espanyola, ha tornat a acaparar l'atenció mediàtica. El seu carisma i professionalitat a la petita pantalla sempre han estat motius d'admiració. No obstant això, aquesta vegada, no és al focus d'atenció per la seva feina, sinó per la seva vida personal.

El presentador va assistir al concert de Luis Miguel a l'estadi Santiago Bernabéu acompanyat per la seva parella, Alexia Pla. Aquesta aparició pública ha suscitat interès, ja que tots dos han mantingut la seva relació relativament allunyada dels focus. La complicitat i les mostres d'afecte entre Joaquín i Alexia no van passar desapercebudes i van revelar una faceta més íntima del presentador.

Joaquín Prat mira a càmara seriós a Ya es mediodía
Joaquín Prat acudeix al concert de Luis Miguel amb la seva parella | Mediaset

Durant l'arribada a l'esdeveniment, Joaquín Prat es va prendre uns minuts per conversar amb la premsa i compartir detalls sobre la vida privada. Les seves declaracions van deixar clar en quin punt es troba la seva relació, i la felicitat que tots dos estan experimentant.

Joaquín Prat deixa clar com està la relació amb Alexia Pla

El concert de Luis Miguel va ser l'escenari perfecte perquè Joaquín Prat i Alexia Pla gaudissin d'una nit inoblidable. Tot i que el presentador va admetre que és la seva parella qui és més fan del cantant, no va dubtar a lloar l'espectacle.

"Concertàs. És més fan la meva parella que jo, però és un fenomen. Luis Miguel és una mica au Fènix. Ha sabut ser allà dalt i ha tingut una gira superèxit, gira brutal, ha d'estar esgotat l'home", va comentar Joaquín.

Joaquín Prat amb camisa blava i texans posa a l'aire lliure, mentre que altres persones estan al fons.
Joaquín Prat va gaudir del concert de Luis Miguel amb la companyia de la seva parella | Europa Press

Tot i la seva atapeïda agenda, Joaquín Prat no va poder resistir-se a gaudir d'una nit de música amb Alexia Pla. Aquesta sortida en parella ha servit per demostrar la bona sintonia que hi ha entre ells, fins i tot en esdeveniments públics.

En les seves declaracions a la premsa, Joaquín Prat va expressar com se sent de satisfet tant en la seva vida professional com personal.

"Estic feliç a la meva feina i a la meva vida personal no puc demanar més, estic molt content, molt feliç, però necessito unes vacances", va admetre entre somriures. Aquesta afirmació no fa més que confirmar el bon moment que està vivint el presentador.

Tot i això, va deixar caure que ja és temporada de carregar piles amb unes merescudes vacances. Pel que fa a això, Joaquín Prat també va esmentar que aprofitarà el mes que ve per prendre's un merescut descans. "A l'agost solquem els mars", va comentar.

Joaquín Prat i la seva parella, Alexia Pla, junts amb el capvespre en el fons
Joaquín Prat i Alexia Pla estan en un gran moment de la seva relació | @a.l.e.x.i.a.pla, Instagram

Tot i que Alexia Pla va preferir mantenir-se en un segon pla en arribar, dins de l'estadi va ser evident la connexió entre tots dos.

Asseguts darrere de Marlene Mourreau, Belén Esteban i Anabel Pantoja, la parella no va escatimar en mostres d'afecte. Les mirades i gestos entre ells mentre corejaven els grans èxits de Luis Miguel reflectien la complicitat que hi ha en la seva relació.

Aquesta aparició pública ha generat múltiples comentaris a les xarxes socials. Els seguidors de Joaquín Prat han expressat la seva alegria en veure'l tan feliç i enamorat. La relació amb Alexia Pla sembla estar en un punt molt sòlid, i tots dos no dubten a compartir la seva felicitat amb el món.