Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Home amb barba i cabell fosc pentinat enrere, vestit amb un vestit negre amb detalls brillants, en un fons borrós de persones en un esdeveniment formal; en un cercle vermell a la dreta, es mostra el mateix home en una escena de celebració en un restaurant, aixecant el puny amb entusiasme mentre està assegut en una taula amb altres persones i un para-sol groc i vermell a la cantonada inferior dreta del cercle.

Miguel Ángel Muñoz de 'La Moderna' inaugura l'estiu amb una tradició curiosa

L'actor, que està triomfant amb 'La Moderna', ha compartit a les xarxes el ritual que realitza durant les vacances

Miguel Ángel Muñoz, que està treballant actualment a l'exitosa sèrie La Moderna, és notícia avui. Ho és per haver revelat, a través de les stories del seu Instagram, com ha inaugurat les vacances d'estiu amb una curiosa tradició que duu a terme cada any.

Aquest ritual, que Miquel Àngel Muñoz segueix fidelment des de fa temps, inclou moments especials a llocs emblemàtics d'Eivissa. I reflecteix tant el seu aferrament a l'illa com el seu amor per les coses petites que fan de l'estació estival una temporada especial.

Una imatge d?una història d?Instagram mostra un paisatge costaner a Eivissa, Espanya, amb un cel parcialment ennuvolat i un mar tranquil, on s?observa una formació rocosa i un iot al?aigua. Storie de Miguel Ángel Muñoz a Instagram el 7 de juliol de 2024
Miguel Ángel Muñoz gaudeix cada any d'un període de vacances a Eivissa | Instagram, miguelamunoz

Miguel Ángel Muñoz descobreix el seu ritual estiuenc

El 4 de juliol passat, Miguel Ángel Muñoz va celebrar el seu 41 aniversari i no va dubtar a celebrar-ho. Però estava esperant arribar a Eivissa, on inicia les vacances d'estiu, per commemorar-ho amb un ritual que segueix anualment. I aquest té com a escenari el restaurant Pinotxo de l'illa.

Aquest local ha esdevingut un punt de referència per a l'actor de La Moderna, on cada any bufa les espelmes del seu aniversari. A les seves stories és on ha mostrat així aquest instant màgic, capturant l'atmosfera festiva i l'alegria de compartir amb amics i éssers estimats.

Aquest establiment, conegut pel seu ambient acollidor i la seva exquisida cuina, és el favorit de Miquel Àngel a Eivissa. Un destí que sempre li ha donat moments de relaxació i felicitat i aquesta vegada no ha estat diferent.

Miguel Ángel Muñoz celebrant aniversari en un restaurant amb pastís i gelat, acompanyat d´amics a Eivissa Old Town. Storie de Miguel Ángel Muñoz a Instagram el 8 de juliol de 2024
Miguel Ángel Muñoz ha ensenyat les seves tradicions estivals | Instagram, miguelamunoz

Això sí, després de gaudir d'un deliciós sopar i bufar les espelmes al restaurant, la següent parada a la tradició estiuenca de Muñoz és la gelateria Los Valencianos. Un espai que és un altre dels llocs imprescindibles a les vacances de l'actor.

I, per completar el ritual estiuenc, ha gaudit d'una nit de diversió a White Buddha, un dels locals més exclusius d'Eivissa. Un enclavament conegut pel seu ambient vibrant i la seva sofisticada oferta d'entreteniment nocturn.

Miguel Ángel Muñoz ha viscut una mica especial dies abans

Però la història d'aquest estiu té un capítol especial que cal destacar. Abans de dirigir-se a Eivissa, Miguel Ángel Muñoz, que interpreta Cèsar a La Moderna, va fer una parada a Los Angeles per visitar el seu amic i també actor Sergio Peris-Mencheta. Aquest darrer ha estat ingressat a l'Hospital City of Hope, on s'ha sotmès a un trasplantament de medul·la a causa de la leucèmia.

Muñoz ha mostrat el seu costat més humà i solidari en acompanyar el seu amic en un moment tan crucial. És més, ha estat un gest de suport i amistat que ha commogut molts dels seus seguidors. A les xarxes socials, ha compartit detalls d'aquest retrobament transmetent la fortalesa del seu company de professió.

Miguel Ángel ha viscut així últimament aquests moments tan únics mentre continua collint èxits amb el seu paper a La Moderna. La sèrie ha captat l'atenció del públic gràcies a la seva trama intrigant i a l'elenc que la compon.

Elenc en què destaca el madrileny perquè ha demostrat la seva capacitat per donar vida a personatges complexos. Sense oblidar que ha tornat a mostrar el seu carisma a la pantalla, consolidant la seva reputació com un dels actors més talentosos de la seva generació.