Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d'una escena de 'La Promesa', Alonso i Cruz desenfocats, un emoji feliç i el logotip de la sèrie

'La Promesa', avanç dimarts 9 de juliol: dos personatges clau es donen una oportunitat

'La Promesa' sorprendrà els espectadors amb un acostament inesperat i significatiu dels protagonistes

Aquesta setmana, La Promesa ens té reservades sorpreses que mantindran els espectadors enganxats al televisor. Tot i que la sèrie no s'emetrà ni dimecres ni divendres a causa de retransmissions esportives, el capítol de demà dimarts promet ser un dels més emocionants de la temporada.

Els seguidors de la telenovel·la de TVE estan a punt de presenciar un gir inesperat en les relacions entre dos personatges. En concret, viuran que dos protagonistes, que feia temps que estaven distanciats, llimin asprors. Es tracta ni més ni menys que d'Alonso i Cruz.

Fotografia de Manuel Regueiro i Eva Martín a La Promesa
'La Promesa' té previst fer una volta de rosca a la història dels protagonistes | RTVE

La Promesa sorprendrà amb l'acostament inesperat

La Promesa viurà demà un dels moments més sorprenents: l'acostament entre Alonso i Cruz. Després d'una sèrie de discussions i enfrontaments, aquests dos personatges clau semblen finalment estar disposats a donar-se una nova oportunitat. Aquesta postura coincideix amb el retorn del seu fill Manuel al palau, cosa que afegirà un ingredient addicional a la ja complexa trama familiar.

Cruz i Alonso elegantment vestides conversen en una habitació decorada de manera clàssica. Captura de 'La Promesa'
'La Promesa' propiciarà que el retorn de Manuel calmi les aigües entre el matrimoni | RTVE

La relació entre els marquesos ha estat marcada per tensions i malentesos, però la tornada del jove podria ser el catalitzador que necessiten per reconciliar-se. L'audiència ha estat testimoni de com les diferències entre ells han afectat el matrimoni, però també la dinàmica familiar en general. Amb la tornada del seu fill, sembla que hi ha una possibilitat perquè la parella es doni una altra oportunitat i recuperi l'harmonia.

No obstant això, no tot serà color de rosa a La Promesa, ja que l'aparent reconciliació entre ells no serà ben rebuda per tothom. Maria Antònia, que està enamorada d'Alonso, no pot suportar la idea que ell estigui tornant a reconciliar-se amb la dona. Per això s'afegirà una nova capa de tensió a la trama i serà interessant veure com maneja aquesta situació i quines accions prendrà en la seva desesperació.

Captura de 'La Promesa' amb Maria Antònia parlant amb els cabells recollits i una brusa morada
'La Promesa' farà patir moltíssim a María Antonia | RTVE

La Promesa: més trames per al capítol de demà

La Promesa revelarà també que el retorn de Manuel també comportarà més revolucions argumentals importants. Ell descobrirà per què Catalina està vivint a l'hangar, cosa que portarà a demanar explicacions als seus pares. A més, les mesures que el jove prendrà al respecte podrien canviar el curs de la història de manera significativa.

La noia, un personatge que ha patit molt en silenci, finalment podria veure un llamp d'esperança a la seva complicada situació. Sentirà que té un aliat a casa i això l'ajudarà molt a afrontar tot el que està vivint. I això pot afectar, sens dubte, el seu romanç amb Adriano.

Adriano amb barba i tirants creua els braços mentre Caterina amb cabell arrissat li ofereix una caixa vermella en una habitació amb finestres grans i una planta en un test. Captura de 'La Promesa'
'La Promesa' remourà els fonaments de la vida de Catalina | RTVE

Una altra trama que promet emocionar els seguidors de La Promesa és l'angoixa de Simona. Ella està patint molt per la mentida i la situació de la seva filla Virtudes. La cuinera del palau haurà d'enfrontar la dura realitat i decidir com manejar la veritat per protegir-la.

Per si no n'hi hagués prou, Margarita organitzarà un berenar a casa amb unes amigues, però no serà una reunió qualsevol. Encarregarà la preparació de la mateixa a Santos, que aprofitarà l'oportunitat per venjar-se de Vera després que ella trenqués amb ell. Aquesta subtrama promet moments de tensió, ja que la venjança del noi podria agafar formes inesperades i causar caos durant la cita.

Tot plegat passarà alhora que Manuel patirà per no haver pogut encara retrobar-se amb Jana, que segueix a la cova amb Pía i María. I mentre Curro farà tot el possible per treure la Martina del sanatori on l'ha ingressat Ayala. Sense oblidar que Gregori estarà cada cop més a prop de trobar la seva dona, a qui desitja assassinar.