Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Agustín Pantoja i Kiko Rivera, un amb jaqueta negra i un altre amb gorra negra i samarreta de ratlles, posen davant un fons fosc.

El nou acte de Kiko Rivera que deixa sense paraules el seu oncle Agustín Pantoja

Sembla que la mala relació entre Kiko Rivera i Agustín Pantoja està lluny d'arribar al final

El programa Así es la vida arrencava divendres a Telecinco amb una impactant notícia sobre l'estat de salut d'Isabel Pantoja.

Segons el programa, la cantant va ingressar d'urgència a un hospital de Còrdova a les cinc del matí. Isabel va arribar acompanyada del seu germà Agustín Pantoja.

Isabel Pantoja ha hagut de cancel·lar diversos concerts

Isabel Pantoja ja havia alertat els seus seguidors sobre el seu delicat estat de salut. El 27 de juny passat, Pantoja va comunicar als seus fans que es veia obligada a cancel·lar el seu concert a Valladolid a causa de problemes mèdics.

Captura de 'Supervivientes' amb Isabel Pantoja seriosa amb els cabells recollits
La cantant es troba amb problemes de salut | Mediaset

"Amb gran pesar, anunciem la cancel·lació per raons mèdiques de la següent actuació d'Isabel Pantoja, programat per al 29 de juny de 2024, a la plaça de Toros de Valladolid. La decisió de cancel·lar es realitza seguint indicacions mèdiques. I amb l'objectiu d'assegurar el benestar d'Isabel", deia el comunicat emès per la cantant.

Aquest anunci, encara que era preocupant, no revelava la gravetat de la situació que ara sembla haver escalat. Al programa de Telecinco, el periodista Antonio Montero ha assegurat que l'estat de salut d'Isabel Pantoja és més preocupant del que s'esperava inicialment.

Els periodistes de l'espai no han volgut donar més detalls específics, tot i que han confirmat que es tracta d'un tema seriós de salut. Generant una gran inquietud entre els seguidors de l'artista i el seu cercle proper.

Kiko Rivera encara no s'ha pronunciat sobre l'estat de salut de la mare

Mentre la notícia sobre l'hospitalització d'Isabel Pantoja commociona molts, l'atenció també se centra en la resposta del fill, Kiko Rivera.

Fins ara, Kiko no s'hi ha pronunciat. Cosa que no sorprèn atès la nul·la relació que manté amb la seva mare des de fa temps. Tot i això, la seva absència a l'hospital podria ser una nova espurna al ja conflictiu vincle entre ell i el seu oncle Agustín Pantoja.

Muntatge en primer pla de Kiko Rivera seriós amb gorra negra i Isa Pantoja seriosa amb coll alt beix
Ni Kiko Rivera ni Chabelita han anat a l'hospital a veure la seva mare | catalunyadiari.com, Europa Press, Mediaset

La relació entre Kiko Rivera i Agustín Pantoja ha estat marcada per tensions i conflictes. En el passat, oncle i nebot han protagonitzat enfrontaments sonats. Un dels més greus és la demanda que Kiko va interposar contra Agustí per un suposat delicte d'estafa.

L'absència tant de Kiko com de la seva germana Isa en aquest moment crític podria ser el cop definitiu que s'acabi de trencar el vincle familiar.

Agustín Pantoja sempre fidel amb la seva germana

La figura d'Agustín Pantoja, sempre al costat de la seva germana, contrasta amb la de Kiko Rivera, que, malgrat ser el seu fill, roman allunyat tant físicament com emocionalment. Aquest nou acte de distanciament per part de Kiko deixa sense paraules el seu oncle.

L'audiència de Telecinco segueix de prop cada actualització sobre l'estat d'Isabel Pantoja i la resposta dels seus familiars. Com ja s'ha donat a conèixer, la cantant ja és a Cantora, on està descansant i esperant perquè podria ser operada.

El temps dirà si Kiko Rivera decideix acostar-se a la seva mare en aquest moment difícil o si la seva absència segella definitivament la fractura familiar. Ara com ara, l'única cosa certa és que la salut d'Isabel Pantoja és el més important.