Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb una imatge del Mestre Joao i la seva mare, Benita, al plató de 'Supervivientes'

El Mestre Joao sorprèn en revelar l'última cosa que ha dit la seva mare abans de morir

"Torna aviat", li va dir Benita a Joao en un vídeo que ara el famós vident no pot deixar de mirar

En un commovedor anunci, el famós vident Mestre Joao ha compartit amb els seus seguidors la trista notícia de la mort de la seva mare, Benita. A través de les seves xarxes socials, Joao ha revelat els detalls dels últims moments junts i les paraules finals de la seva mare: "Torna aviat".

Aquest diumenge, Maestro Joao, conegut per la seva participació en diversos programes de televisió i per la seva tasca com a vident, es va acomiadar de la seva mare, Benita. La notícia ha commogut els seus seguidors i molts que, al llarg dels anys, han arribat a conèixer la relació especial que mantenia amb la seva mare.

Imatge del Mestre Joao mirant a càmera i somrient
El Mestre ha comunicat una trista notícia | GTRES

En el seu missatge de comiat, Joao va expressar: “Adeu mare. Et vas ser tranquil·la, discreta, en pau, com vas viure tota la teva vida”.

El mes de maig passat, Maestro Joao va fer pública una decisió personal de gran transcendència: la seva transició a dona. En aquell moment, va revelar que adoptaria el nom Benita en honor a la seva mare, amb qui compartia una profunda connexió. Aquesta elecció subratlla la importància de la seva mare a la seva vida i la influència que va tenir en la seva identitat.

En el seu emotiu comunicat, Joao va compartir les últimes paraules que va intercanviar amb la seva mare: “L'últim vídeo que em vas enviar deies: Torna aviat si us plau, ho he escoltat mil vegades, però no sabia que serien les últimes paraules que et sentiria dir. Ara ja estaràs sempre amb mi”.

El delicat Moment del Mestre Joao

Imatge del Mestre Joao abraçant la seva mare Benita i tots dos mirant a càmera
Joao s'acomiada de la seva mare | Instagram, @maestro_joao

Tot i admetre que li resulta “molt pudorós” fer públics els seus pensaments després de la pèrdua, Joao va sentir la necessitat de compartir la notícia amb els seguidors. “Sé que moltíssima gent la volíeu i em sembla que per respecte a totes aquestes persones ho havia d'explicar i perquè sé que ella també volia acomiadar-se de totes les persones que la volen i m'estimen”, va explicar.

Per finalitzar el seu missatge, Joao va dirigir unes paraules directament a la seva mare: “Va tancar els ulls i no els obrirà més, però jo segueixo veient la seva mirada, els seus ullets valents i bondadosos. La mare, ja ets ETERNA”.

La notícia de la mort de Benita ha causat un impacte considerable entre els seguidors de Maestro Joao i la comunitat televisiva. La figura de Benita, encara que potser no tan pública, ha estat una presència constant i significativa a la vida de Joao.

La mort de Benita marca un punt d'inflexió a la vida de Mestre Joao. Mentre s'enfronta a aquesta pèrdua, les seves paraules demostren la seva resiliència i capacitat per trobar consol en els records i en l'amor compartit.