Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'Antonio David Flores amb cara seriosa parlant sobre Edmundo Arrocet al seu canal de YouTube

Antonio David Flores, a riallades, dóna una informació que enfonsa 'Supervivientes'

Antonio David Flores assegura que Olga Moreno ha estat expulsada de 'Supervivientes' perquè hi ha tongo al concurs

Antonio David Flores ha llançat unes dures acusacions contra Supervivientes, assegurant que el reality està enganyant l'audiència. Entre rialles i amb una actitud desafiadora, Antonio David ha posat en dubte la veracitat del procés d'expulsió d'Olga Moreno. Insisteix que va ser injustament eliminada del programa sense comptar amb els vots necessaris per a la seva sortida.

Antonio David no ha escatimat en paraules per expressar la seva incredulitat i indignació. "No puc deixar de riure'm d'aquesta manera perquè a mi, que em sobra valentia, dic que és un tongo Supervivientes", exclama entre riallades.

El seu descontentament és evident, especialment en assenyalar que Jorge Pérez, un altre concursant, va ser afavorit injustament sobre Olga. Segons ell, tot és una gran mentida orquestrada pels productors del programa.

Antonio David Flores apunta contra Jorge Javier Vázquez

Antonio David va més enllà i apunta directament Jorge Javier Vázquez, el conegut presentador de Supervivientes. Suggereix que Jorge Javier té un paper fonamental en allò que ell descriu com un complot contra Olga Moreno.

"Aquí ja hem explicat què volien fer amb Olga, aquell vídeo on Rociíto està amb Jorgeja (Jorge Javier Vázquez) votant", comenta. Defensa que hi ha interessos ocults i una vendetta personal a Supervivientes.

Jorge Javier Vázquez, Rocío Carrasco i una altra dona asseguts en cadires, sostenint telèfons mòbils i conversant entre si. Tweet d'Alguna passa TV el 30 de juny de 2024
El vídeo que ha molestat Antonio David Flores | Twitter, @Algopasatv

Les declaracions d'Antonio David Flores posen en dubte la transparència del concurs i revifen velles disputes entre ell i Jorge Javier Vázquez. Aquesta no és la primera vegada que Flores acusa Vázquez de parcialitat i de manipular els resultats del programa. Però les seves declaracions actuals són especialment contundents.

El vídeo que ha publicat a YouTube ha generat una onada de reaccions a les xarxes socials. Els seguidors d'Antonio David han mostrat suport, mentre que els fans del programa i de Jorge Javier han defensat la integritat del reality. Les xarxes han esdevingut un camp de batalla on es debat acaloradament sobre les acusacions de Flores.

'Supervivientes' rep un nou atac

Captura d'Olga Moreno i Jorge Pérez, un amb una samarreta blanca sense mànigues i l'altra amb un top blanc, a la palapa de Supervivientes
Olga Moreno ha perdut la batalla contra Jorge Pérez | Mediaset

Aquesta no és la primera vegada que Supervivientes enfronta acusacions de manipulació. Al llarg dels anys diversos exconcursants i espectadors han qüestionat l'autenticitat dels vots i les decisions del programa.

Tot i això, les declaracions d'Antonio David Flores són particularment ressonants a causa de la seva connexió personal amb Olga Moreno i el seu historial de conflictes amb Jorge Javier Vázquez.

Olga, que també ha estat una figura controvertida a la televisió espanyola, ha rebut suport i crítiques en la mateixa mesura. La seva participació a Supervivientes ha estat marcada per la controvèrsia i la seva eliminació ha estat un punt àlgid que ha desencadenat les recents declaracions del seu exmarit.