Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de fotos en primer pla de Ginés Corregüela i Yaiza Martín amb el rostre seriós

Yaiza Martín demana ajuda a la justícia en descobrir què vol fer Ginés Corregüela

Yaiza Martín ha reaparegut a 'Fiesta' i ha assegurat que ha demandat el seu ex. No li val cap perdó

La relació entre Yaiza Martín i Ginés Corregüela ha fet un gir inesperat i polèmic després de la seva recent ruptura. Yaiza Martín ha sol·licitat ajuda judicial en descobrir les intencions de Ginés de tacar la seva imatge pública.

La situació ha escalat ràpidament, amb Ginés acusant la seva exparella d'entrar al pis que compartien i destrossar la roba en un intent de venjança.

Fa només una setmana, Ginés Corregüela va compartir un vídeo en què es mostrava visiblement afectat, i va denunciar haver estat víctima d'una represàlia. A les imatges, Ginés era a la casa que compartia amb Yaiza a Sevilla, plorant i exhibint la seva roba destrossada. Encara que no va esmentar directament Yaiza, la implicació era evident per a molts.

Al programa Fiesta, Yaiza Martín ja ha respost a les acusacions vetllades de Ginés. "Estic passant per una etapa molt complicada després de la nostra ruptura. No només m'està costant salut, sinó que a més és molt desagradable que m'assenyalin amb el dit", va declarar amb tristesa.

Yaiza Martín ha deixat clar que el cas està a les mans de la justícia. "S'està donant credibilitat al que és una denúncia falsa. Jo era a Tenerife des de dimarts, i això ho grava dissabte".

"Sabíem que havíem de lliurar les claus del pis a Sevilla el dia 30, que era diumenge. Jo me'n vaig anar uns dies abans", va explicar Yaiza, subratllant la falta de veracitat a les acusacions de Ginés.

Yaiza Martín vol arribar fins al final

La canària ha assegurat que portarà el cas fins a les últimes conseqüències. "Et perseguiré fins al final. No serveixen els perdons. Saps per què? Perquè he de seguir venint a treballar. Surto al carrer i se m'està assenyalant amb el dit per una cosa que he hagut de demostrar que no vaig fer. Un jutge ja ha recollit les proves i el testimoniatge”, va afirmar.

Ginés Corregüela i Yaiza Martín en el pograma de 'Sálvame' el dia 25 de maig del 2023
Yaiza no acceptarà el perdó de la seva ex | Mediaset

Abans d'abandonar el pis, Yaiza va prendre mesures preventives conscients del potencial mediàtic de la seva relació i ruptura. "Sabent el que hi ha al darrere, tot el que s'inventen i fan per estar a la palestra cinc minuts, vaig intentar que això no se'n sortís de context", va dir.

Yaiza es va presentar a la comissaria de la Policia Nacional de Sevilla, on va entregar tots els documents rellevants. "Allà la directora té tots els papers i vídeos, totes les converses i àudios".

“Vaig explicar com estava la meva relació i que això és mediàtic. Ells expliquen les coses de la manera que els dona la gana”, va comentar, evidenciant la seva frustració amb la situació.

Ara toca el torn a Ginés Corregüela

Captura de 'Supervivientes' amb Yaiza Martín i Ginés Corregüela dins d'una tenda de campanya
Ginés Corregüela encara no ha respost | Mediaset

La polèmica entre Yaiza Martín i Ginés Corregüela ha captat l'atenció del públic i els mitjans. Els seguidors de tots dos estan dividits i el cas continua generant debats sobre la veracitat de les acusacions i la manipulació mediàtica. Ara li toca a Ginés donar-ne la versió, però ha d'estar atent perquè els advocats de Yaiza no es perdran cap detall.

Mentrestant, Yaiza continua amb la seva vida i compromisos professionals, decidida a netejar el seu nom i demostrar la seva innocència. La justícia tindrà l'última paraula en aquest conflictiu episodi, que segurament marcarà un abans i un després a la vida dels dos protagonistes.