Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb diverses imatges de María de Dinamarca, dues difuminades

Les sorprenents imatges de la reina Mary després de ser atropellada a Groenlàndia

La reina Mary de Dinamarca ha patit un atropellament, però ha continuat amb l'agenda i ha visitat una escola bressol

La reina Mary de Dinamarca ha protagonitzat un episodi que ha deixat en suspens a tots durant la visita oficial a Groenlàndia. La consort del rei Frederic X ha estat víctima d'un atropellament que, encara que afortunadament no va tenir conseqüències greus, va generar moments de gran angoixa. Aquest incident no va detenir la reina, que amb una professionalitat admirable, va continuar amb la seva agenda i va visitar una guarderia local, posant somrient al costat dels nens.

L'accident va tenir lloc mentre la reina Mary saludava la multitud congregada per veure-la. En un instant inesperat, una motocicleta que circulava a prop va perdre el control i va acabar colpejant-la.

Els testimonis presents van viure moments de pànic autèntic en veure com la motocicleta impactava la reina. La rapidesa amb què van reaccionar els serveis de seguretat i emergència va ser crucial per evitar un desenllaç més tràgic.

Tot i l'ensurt i la gravetat potencial de l'accident, la reina Mary es va aixecar ràpidament i es va assegurar de tranquil·litzar tots els presents. Amb un somriure a la cara, va intentar minimitzar l'impacte de l'incident, demostrant una vegada més la seva dedicació i compromís amb els seus deures reials. Les imatges que ha deixat un primer acte després d'aquest succés han fet parlar molt.

La reina Mary reprèn la seva agenda

Després de l'incident, la reina Mary va continuar amb el seu itinerari previst, que incloïa la visita a una nova escola bressol a Groenlàndia. Allà, la reina es va mostrar propera i afectuosa amb els nens, que la van rebre amb entusiasme.

Imatge de Maria de Dinamarca de la gatzoneta davant d'un nen d'esquena
La reina Mary ja està recuperada | GTRES

Es va fer fotos amb ells, va xerrar amb els educadors i els pares presents, i va recórrer les instal·lacions del centre educatiu. La seva actitud valenta i la seva disposició per continuar endavant amb els seus compromisos, tot i l'accident, van ser molt elogiades.

"Li ha tret importància a l'accident i això n'ha sorprès molts", comentaven alguns dels presents. La reina Mary no només va demostrar la seva fortalesa física, sinó també la seva fortalesa de caràcter.

Aquest incident ha generat un debat a Dinamarca sobre la seguretat de la Família Reial. Tot i que en aquesta ocasió no es van haver de lamentar danys greus, el fet que una motocicleta pogués acostar-se tant a la reina planteja serioses preguntes sobre els protocols de seguretat. Alguns experts suggereixen que s'hauria de fer una revisió exhaustiva de les mesures de seguretat per evitar que alguna cosa semblant torni a passar.

Maria de Dinamarca amb una brusa blanca somriu mentre interactua amb altres persones en una cuina.
El darrer acte de la reina Mary | GTRES

El jove que conduïa la motocicleta va ser detingut immediatament per ser interrogat. Les primeres investigacions indiquen que es va tractar d'un desafortunat accident i no d'un acte deliberat, encara que alguns continuen qüestionant com va passar un incident de tal naturalesa durant una visita oficial d'alt perfil.

El rei Frederic X, espòs de la reina Mary, i els seus fills també eren presents a Groenlàndia durant l'accident. La preocupació a les cares era evident, però en veure que Mary es trobava bé i decidida a continuar amb la seva agenda, van respirar alleujats. El rei Frederic ha agraït públicament el suport i els bons desitjos que han rebut dels ciutadans danesos i de la comunitat internacional.