Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de la reina Mary de Dinamarca mirant a càmera amb el rostre seriós

La Reina Mary de Dinamarca és atropellada davant de centenars de persones

La Família Reial de Dinamarca ha viatjat a Groenlàndia on un dels seus membres ha patit un aparatós accident

La jornada havia començat de manera normal per als reis de Dinamarca, que han estat visitant diverses localitats de Groenlàndia. Fins que un usuari ha envestit la reina Maria de Dinamarca.

El viatge es donava per enfortir els llaços entre el territori autònom i el Regne de Dinamarca. L'accident va tenir lloc mentre la reina Maria estava saludant i conversant amb els habitants locals, que s'havien reunit per donar la benvinguda a la família reial.

La Reina Maria va ser atesa ràpidament pel seu equip de seguretat

Les imatges filtrades mostren el moment precís de l'impacte, i com la reina, visiblement sorpresa, és envoltada ràpidament pel seu equip de seguretat.

Els presents, consternats, van observar com el personal de seguretat ajudava la reina a aixecar-se i assegurar-se que estava en bon estat. La reacció del conductor de la scooter, que es va mostrar atordit i desconcertat, també va ser capturada al vídeo. "No sé què ha passat", se'l va sentir dir mentre intentava entendre la situació.

Foto de la reina Mary de Dinamarca tocant-se els cabells durant un esdeveniment públic
El conductor es va disculpar ràpidament amb la reina | Europa Press

Tot i l'incident, la reina Maria va mostrar una notable fortalesa i compostura. Quan es va assegurar que no havia patit cap lesió, va decidir continuar amb les activitats planejades per al dia. La decisió de seguir endavant amb l'agenda prevista va ser rebuda amb admiració.

L'incident ha generat un gran interès als mitjans de comunicació danesos i a l'opinió pública. Molts han elogiat la calma i la resiliència demostrada per la reina Maria en una situació potencialment perillosa.

La Casa Reial, per part seva, ha reiterat que la seguretat dels membres de la família reial és una prioritat. A més, es prendran mesures addicionals per evitar que alguna cosa similar passi en el futur.

El Rei Federico X està molt unit a Groenlàndia

El sopar oficial de Naalakkersuisut a Nuuk, que va tenir lloc hores després de l'accident, es va fer sense cap contratemps. Durant l'esdeveniment, el rei Federico va pronunciar un discurs en què va destacar la importància de Groenlàndia per a Dinamarca.

Va expressar la seva gratitud per la càlida benvinguda que ells i la família han rebut. "Groenlàndia té un significat molt especial per a la meva família i per a mi. Per tant, la reina Maria i jo estem increïblement feliços de ser aquí", va dir el rei.

Foto de la reina Mary de Dinamarca somrient a càmera amb una gorra de llana
La Reina Maria continua les activitats amb normalitat | Europa Press

El viatge d'Estat per Groenlàndia continua, i la reina Maria, juntament amb la família, continua participant en diverses activitats i esdeveniments programats. L´agenda inclou visites a comunitats locals, trobades amb líders locals i la participació en esdeveniments culturals. La reina Maria , malgrat l'ensurt, ha demostrat una vegada més la seva dedicació i compromís amb el seu paper com a representant de la monarquia danesa.

Aquest incident, encara que desafortunat, ha posat en relleu la humanitat i el caràcter de la reina Maria. Qui ha manejat la situació amb gràcia i dignitat. La seva ràpida recuperació i la seva decisió de seguir endavant amb els deures reals són un testimoni de la seva fortalesa i dedicació.