Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Dues dones rosses, una en un requadre circular i una altra en primer pla, totes dues amb expressions serioses.

Pilar Vidal detalla el succés que va unir a Bàrbara Rei i Sofía Cristo per sempre

Pilar Vidal comparteix la conversa que va mantenir amb Bárbara Rey i per què no pot perdonar el seu fill

Sofía Cristo celebra avui un dia molt especial, ja que fa 41 anys. Tot i els conflictes que té amb el seu germà, Ángel, la DJ té clar que està centrada a celebrar la vida i que té el focus posat en els moments bonics.

Davant l'adversitat, Pilar Vidal assegura que Sofía Cristo i Bárbara Rey es recolzen l'una a l'altra. “Es demostra la força que tenen, més enllà de ser mare i filla. Per a ella ha estat una bona filla, que ho ha passat molt malament, però ha fet moltes coses per ajudar la seva mare”.

Una dona rossa amb arracades grans i rodones està parlant en un programa de televisió. A la part superior de la imatge es mostra el número de WhatsApp del programa ia la part inferior hi ha un text que diu:
Pilar Vidal revela com es troba Bárbara Rey | Antena 3

"Estan en aquell moment en què no esperaven aquest terratrèmol", assegura Vidal. "Jo l'altre dia parlava amb Bárbara Rey i em va dir: 'per a mi, el meu fill sempre hi serà. Però no ho vull ja a la meva vida, perquè no pot ser-hi i ens ha fet molt de mal".

És a dir que, malgrat que segueix estimant l'Àngel, no és capaç de perdonar-li tot el mal que li ha fet. I és que des que es presentés a Telecinco disposat a enfonsar la vedette i també Sofía Cristo, la cosa ha anat a pitjor.

Tant és així que la relació està completament trencada i no sembla que hi hagi reconciliació possible entre les dues parts.

Pilar Vidal parla sobre l'aniversari de Sofía Cristo

Mentres que Ángel Cristo s'ha centrat en la seva relació amb Ana Herminia, amb la qual planeja casar-se aquest proper octubre. Per la seva banda, Sofía Cristo i Bàrbara Rey formen ja un tàndem irrompible.

És més, Pilar Vidal ha insinuat que Ángel Cristo ha fet molt de mal a la seva germana, però ella ha callat per no trencar el vincle familiar.

I, una vegada dinamitat per part d'ell, "elles dues s'han convertit en les Supervivientes", ha destacat la periodista.

Imatge d'un programa de televisió amb dues dones parlant, una d'elles és Bárbara Rey, que dedica unes paraules a la seva filla Sofía Cristoo pel seu aniversari número 41.
Pilar Vidal deixa clar si Bárbara Rey perdonarà Ángel Cristo | Antena 3

Per la seva banda, Nacho Gay considera que tant Sofía Cristo com Bárbara Rey fingeixen, però en el fons estan pitjor del que volen fer veure de cara al públic.

Just per això, queda clar que la vedette es veu incapaç de perdonar el seu fill, i molts menys després de tot el que hi ha dit. Acusacions molt doloroses que no és capaç de passar per alt i que han deixat marcada.

A més, a això se suma que Cristo segueix aferrant-se a la figura del seu pare, que li va fer molt de mal a la seva infància.