Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d'Andrea Janeiro amb la mà als cabells i María José Campanarioioo seria

El bonic gest de María José Campanario amb Andrea Janeiro que ningú sap valorar

María José Campanario sempre ha respectat la decisió que va prendre Andrea Janeiro quan va complir la majoria d'edat

Tot i la complicada relació que manté amb Belén Esteban, durant aquests anys, María José Campanario ha respectat la decisió que Andrea Janeiro va prendre amb només 18 anys.

Tal com hem pogut veure en tot aquest temps, l'odontòloga no ha parlat mai públicament de la filla gran de Jesulín de Ubrique. Respectant així el seu desig de ser una persona anònima, malgrat pertànyer a un dels clans mediàtics més famosos del nostre país.

Andrea Janeiro i María José Campanario posant en diferents entorns, Andrea amb un vestit negre i María José amb un abric negre.
María José Campanario respecta la decisió d'Andrea de ser anònima | catalunyadiari.com, Europa Press, GTRES

Una decisió tan contundent que l'única filla del torero i la col·laboradora de televisió va fer pública a través d'un comunicat només complir la majoria d'edat:

“He estat coherent i conseqüent amb la meva voluntat de romandre aliena als focus, i intento preservar la meva intimitat en la mesura del possible malgrat les meves circumstàncies familiars. Per tot això, prego, i agrairé, que es respecti el meu desig, i el meu ple dret, de viure en el més estricte anonimat”.

Imatge d'Andrea Janeiro amb mascareta passejant pel carrer
Andrea Janeiro va anunciar mitjançant un comunicat que vol ser una persona anònima | GTRES

I encara que anteriorment també havia evitat parlar-ne en públic, des d'aleshores, María José Campanario ha continuat respectant la decisió d'Andrea Janeiro. Un gest que pocs han posat en valor.

Tot i això, i malgrat els seus intents per complir els desitjos de la seva filla, Belén Esteban ha trencat en alguna ocasió la promesa que li va fer fa anys.

María José Campanario sempre ha respectat l'anonimat d'Andrea Janeiro

A diferència de María José Campanario, a Belén Esteban li costa una mica més complir amb el desig d'Andrea Janeiro de continuar sent una persona anònima.

Tant és així que, encara que la noia ha deixat clar que no vol que el seu nom ni la seva imatge apareguin als mitjans, en alguna ocasió la seva mare ha trencat la promesa que li va fer.

Muntatge de fotografies amb el rostre de Belén Esteban posant en un photocall i la seva filla Andrea Janeiro
Alguna vegada, Belén Esteban no ha complert el desig de la seva filla | GTRES, catalunyadiari.com

És cert que, des que Andrea Janeiro va prendre aquesta important decisió, 'la patrona' ha deixat de parlar de la seva filla en públic amb tanta assiduïtat. Tot i això, hi ha ocasions en què la tertuliana no pot evitar esmentar-la.

I prova d'això és el que va succeir el maig del 2023, durant una de les emissions de Sálvame. En aquell moment, María José Campanario es va convertir al centre de totes les mirades arran d'una polèmica carta que va escriure.

En ella, l'odontòloga va donar a entendre que Belén Esteban havia enganyat el seu marit durant els mesos previs al naixement d'Andrea Janeiro. Una acusació que, com era d'esperar, no va asseure gens bé a la tertuliana:

Belén Esteban amb cara d'enuig al plató 'Sálvame'
Belén Esteban no va poder evitar saltar pels aires | Mediaset

“És la teva filla, teva! Encara que la de la carteta digui que no”. A més, no va tenir objeccions a recriminar-li a Jesulín de Ubrique el diferent tracte de favor que li dona als seus fills.

“Jo no en necessito res, només que vegi que té quatre fills, no tres. A alguns se'ls dona tot, i una altra, res. Si a un fill li compres alguna cosa, doncs als altres també”.