Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Antonio David Flores amb auriculars i jaqueta de mezclilla està parlant, mentre Sofia Suescun amb expressió de sorpresa o disgust se'l mira, amb un fons blau i gràfics d'àudio.

Antonio David Flores es nega a amagar el que ha descobert sobre Sofia Suescun

Antonio David Flores deixa al descobert l'estratègia que sempre segueix Sofia Suescun a la televisió

Hores abans que Olga Moreno s'hagi convertit en l'última expulsada de Supervivientes All Stars, Antonio David Flores ha tornat a YouTube amb un nou directe.

Durant la seva última intervenció en aquesta plataforma de vídeos, l'excol·laborador de televisió ha analitzat amb tots els moderadors diversos temes relacionats amb el cercle més proper a Rocío Carrasco. Entre ells, la recent cancel·lació de l'entrevista de Carmen Borrego i el seu marit a De Viernes! .

Antonio David Flores amb auriculars està assegut davant d'un fons d'onades i gràfics de so, amb un micròfon vermell al costat i l'etiqueta #YoMeRebelo3J a la part inferior de la imatge. Captura de YouTube el 3 de juliol de 2024
Antonio David Flores torna al seu canal de YouTube i carrega contra Sofia Suescun | YouTube, Antonio David Flores

Tot i això, el que més ha cridat l'atenció ha estat una informació que Antonio David Flores ha revelat i que està directament relacionada amb Sofia Suescun.

Abans de comentar la gran baralla que van tenir ella i Olga fa uns dies a Hondures , el youtuber ha parat el rumb de directe. I ho ha fet per mostrar unes sorprenents imatges de 'la reina dels realities'.

Però abans de compartir aquest contingut audiovisual amb tots els seus subscriptors, Antonio David Flores ha volgut dedicar unes paraules a l'amiga de la seva exdona. I és que, tal com ell mateix ha descobert durant aquests anys, Sofia Suescun és una “gran manipuladora”:

Sofia Suescun amb un biquini de colors brillants i Antonio David Flores amb una camisa blanca estan en una imatge dividida.
Antonio David Flores assegura que Sofia Suescun és una manipuladora | catalunyadiari.com, Mediaset, YouTube, Antonio David Flores

“Sofia, no es tracta del que li passa a “aquesta senyora”[Olga], tu ets “la reina de la manipulació” i “dels realities”. Es tracta del que et passa a tu i de per què et passa a tu… Aquest vídeo t'ho he dedicat amb molt d'afecte”.

Després de pronunciar aquestes paraules, Antonio David Flores ha anunciat que veurem un vídeo on, segons ell, s'explica el perquè del seu “comportament” i de la seva “manipulació”.

Antonio David Flores carrega amb duresa contra Sofia Suescun: “És una gran manipuladora”

Després de dedicar-li aquestes dures paraules, Antonio David Flores ha rescatat diverses històries que tant Sofia Suescun com el seu xicot, Kiko Jiménez, han compartit als seus perfils d'Instagram.

Hi podem veure la parella, juntament amb Rocío Carrasco i altres amics de l'empresària, gaudint de nombrosos plans. Entre ells, la final de la Kings League o la presentació de la marca de cosmètics de la seva exdona.

Sofia Suescun amb una beguda a la mà està dret en un estadi ple de gent, mentre altres persones estan assegudes al seu voltant. A la part inferior de la imatge es veuen diverses icones de perfil i el hashtag #YoMeRebelo3J. Captura de YouTube el 3 de juliol de 2024
Antonio David deixa al descobert la gran amistat que Sofia manté amb la seva exdona | YouTube, Antonio David Flores

Tot seguit, Antonio David Flores ha deixat al descobert la manera d'actuar que té Sofia Suescun en totes les intervencions televisives. Cosa que ell mateix ha pogut comprovar de primera mà.

Tant és així que, tal com ha assegurat el youtuber, 'la reina dels realities' sempre segueix el mateix patró: “Necessita una víctima per carregar tot el seu odi contra ella”. Motiu pel qual, segons ell, ara ha anat en contra d'Olga Moreno.

“És una grandíssima manipuladora, ho ha fet sempre. La forma d'actuar que té Sofia és sempre la mateixa a tots els realities… Necessita una víctima per carregar tot el seu odi contra aquesta persona i crear contingut i tenir vídeos”.

Captura d'Olga Moreno i Sofia Suescun discutint a l'illa de Supervivientes
El youtuber considera que Sofia ha actuat així amb Olga per influència de Rocío Carrasco | Mediaset

A més, Antonio David Flores ha volgut aclarir que ha emès aquest vídeo recopilatori de les històries de Sofia Suescun per recordar una cosa molt important.

Segons el youtuber, l'odi de Sofia cap a Olga “veu promogut” per l'hereva universal de 'la més gran'. A més, considera que la jove, igual que Jorge Javier Vázquez, són uns “teleñecos” en mans de la seva exdona.