Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de fotos d'Amador Mohedano i Carmen Borrego en primer pla amb el rostre seriós sobre un fons blavós

El fosc passat d'Amador Mohedano surt a la llum a causa de Carmen Borrego

Carmen Borrego ha sortit en defensa de la seva família exposant un moment íntim del passat d'Amador Mohedano

Carmen Borrego ha aparegut a Así es la vida per defensar l'honor de la seva família i ha carregat contra les acusacions d'Amador Mohedano. Per això la col·laboradora de televisió ha exposat un moment del passat d'Amador Mohedano que aquest preferiria oblidar.

La guerra entre les Campos i Amador Mohedano va començar així

Ahir al programa Así es la vida es va produir un moment de gran tensió entre dos integrants de famílies molt mediàtiques. Amador Mohedano va intervenir telefònicament per donar la seva opinió sobre l'embaràs d'Alejandra Rubio.

Amador no només va parlar de l'embaràs, sinó que va llançar dures crítiques cap a la família Campos, afirmant que “hi ha tres camps sense llaurar”. En referència a Carmen Borrego, Terelu Campos i Alejandra Rubio, insinuant que cap d'elles ha treballat a la seva vida.

Captura de Carmen Borrego parlant sobre Alejandra Rubio a 'Así es la vida'
Carmen Borrego molt decebuda amb Amador Mohedano | Telecinco

La resposta no es va fer esperar. Avui, al mateix programa de televisió, hi va ser present Carmen Borrego qui no va dubtar a contestar Amador Mohedano de manera contundent.

Amb un to visiblement molest, la Carmen va exposar una situació molt polèmica del passat d'Amador. La col·laboradora ha recordat el moment en què van sortir a la llum unes imatges de Mohedano fent les necessitats entre unes roques.

“Espero que el camp sense llaurar no sigui el camp al qual faràs caca”, va comentar Borrego. Fent referència a aquest incident i deixant en evidència Amador.

Carmen Borrego no s'hi va quedar. També va voler aclarir la seva relació amb Amador Mohedano, tot indicant que tant ella com la seva mare, María Teresa Campos, sempre s'han portat bé amb ell. “Jo no parlo de tu, no sé per què parles tu de la meva família”, va expressar Carmen, mostrant el seu desconcert i la molèstia pels atacs rebuts.

Carmen Borrego recorda les vegades que la seva mare va ajudar Amador

"No només conec Amador, sinó que la meva mare i també jo ens hem portat molt bé amb ell. No sé per què ens ataca", va afegir. Subratllant la bona disposició que sempre han tingut cap a Amador i qüestionant els motius darrere dels comentaris despectius.

Muntatge de fotos de María Teresa Campos i Amador Mohedano asseguts a diferents platós de la cadena Telecinco
María Teresa Campos va ajudar el germà de Rocío Jurado | catalunyadiari.com, Mediaset

Aquest episodi sembla ser un nou capítol en la ja perllongada guerra mediàtica entre Amador Mohedano i la família Campos. La relació entre les dues parts ha estat marcada per tensions i enfrontaments públics. Sembla que les recents declaracions d'Amador no han fet més que avivar el foc.

Les paraules de Carmen Borrego han deixat clar que les Campos no estan disposats a tolerar més atacs infundats. I que respondran amb fermesa a qualsevol intent de difamació.