Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge de Marc Clotet i Natalia Sánchez amb un cor de fons

Així s'emporta Natalia Sánchez, de 'Sueños de Libertad', amb el pare dels seus fills

Natalia Sánchez, que dona vida a Begoña a 'Sueños de Libertad', porta deu anys amb el també actor Marc Clotet

Natalia Sánchez, coneguda pel seu paper de Begoña a la popular sèrie Sueños de Libertad, desperta interès per la seva destacada faceta professional, però també per la seva vida personal. L'actriu, que va saltar a la fama amb el seu paper a Los Serrano, manté des de fa una dècada una relació amb l'actor Marc Clotet.

Aquesta història d'amor ha donat lloc a una família consolidada, amb dos fills: la Lia i el Neo. Al llarg dels anys, Natalia Sánchez i el seu noi han demostrat ser una parella estable, vivint plegats experiències que els han portat a diferents racons del món per motius professionals. Anem que es porten genial, es comprenen i es recolzen mútuament.

Marc Clotet y Natalia Sánchez es fan un petó mentre ell sosté un got de beguda.
Natalia Sánchez està molt enamorada de Marc i viceversa | Europa Press

Natalia Sánchez i Marc Clotet: un amor consolidat

Natalia Sánchez, que va ser Novia de Víctor Elías, va conèixer Marc el 2014, durant l'obra teatral Amantes i des de llavors no s'han separat. La gran connexió que van mostrar des del principi continua vigent. Han donat forma a una parella sòlida, en què han sabut compaginar les seves carreres amb una vida personal plena d'amor i complicitat.

Ell, qui va estar anteriorment casat amb l'actriu Ana d'Armas, va trobar a Natalia la seva mitjana taronja. Junts han construït una relació basada en el suport mutu i la comprensió. Elements fonamentals per mantenir viva l'espurna de l'amor al món de l'espectacle, una espurna que no deixen de mostrar públicament a través de les xarxes socials.

Marc Clotet a 'Bake Off: famosos al forn'
Natalia Sánchez va conèixer el Marc fa una dècada | RTVE

Fruit del seu amor, Natalia Sánchez i Marc tenen dos fills, Lia i Neo, de cinc i quatre anys respectivament. L'actriu ha compartit diverses vegades l'alegria que sent en ser mare i com aquesta experiència ha enriquit la seva vida. Els seus petits són el centre del seu món i tant la Natàlia com el noi s'esforcen per oferir-los una infància plena d'amor i estabilitat.

La família ha sabut adaptar-se als desafiaments que comporta la carrera interpretativa, vivint a diferents ciutats segons les necessitats laborals d'un o altre. Aquest estil de vida ha enfortit encara més la seva relació, demostrant que, malgrat els canvis, els seus sentiments i compromís romanen indestructibles.

Tant és així que fa unes setmanes, quan se celebrava l'aniversari d'ell, Natalia no va dubtar a manifestar públicament el que sent per Marc. Així, li va dedicar paraules com “és més rabiosament guapo per dins que per fora” i “gràcies per existir”.

La mudança de Natalia Sánchez a Madrid per Sueños de Libertad

Recentment, a causa de la participació de Natalia Sánchez a la sèrie Sueños de Libertad , la família ha deixat enrere Barcelona per establir-se a Madrid. Aquesta mudança ha estat motivada per raons professionals, ja que l'actriu interpreta Begoña en aquesta producció d'èxit. Una tasca que està sent un nou desafiament a la seva carrera, permetent explorar diferents facetes del seu talent interpretatiu.

La decisió de canviar de ciutat no ha estat fàcil, però tant la Natàlia com el Marc han demostrat ser una parella que es recolza mútuament en totes les seves decisions. És més, això ho han vist com una nova aventura per a la família, una oportunitat per créixer i enfrontar-se a nous reptes junts.

Una parella posant en un esdeveniment amb fons blau i el text
Natalia Sánchez ha tingut el suport incondicional de Marc per treballar a 'Sueños de Libertad' | Europa Press

Sí, perquè un dels pilars de la relació entre Natalia Sánchez i la seva parella és el suport professional que es brinden mútuament. Tots dos han sabut compaginar les seves carreres amb la seva vida personal i han trobat sempre la manera d'estar presents en els moments importants de l'altre. Aquest suport incondicional ha estat clau per a l'èxit i l'estabilitat de la història sentimental.

És més, ella ha expressat en diverses entrevistes com és d'afortunada per tenir-lo al seu costat, no només com a parella, sinó també com a company de professió. Aquesta entesa mutu els ha permès enfrontar junts els alts i baixos de la vida al món de l'espectacle.