Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Dues dones en un programa de televisió, una amb expressió seriosa en un requadre circular i l'altra parlant amb una expressió de sorpresa.

Sandra Barneda dona una última hora que pot afectar l'embaràs d'Anabel Pantoja

Sandra Barneda anuncia a 'Así es la vida' que Isabel Pantoja està ingressada, cosa que pot afectar la seva neboda Anabel

Sandra Barneda ha obert Así es la vida amb una delicada notícia sobre Isabel Pantoja, que estaria ingressada a un hospital de Còrdova. Notícia que segurament haurà caigut com a gerra d'aigua freda per a la seva neboda Anabel Pantoja.

Segons han avançat des del programa, Isabel va ingressar de matinada al centre hospitalari acompanyada pel seu germà Agustín Pantoja.

"Comencem aquest divendres amb preocupació per l'estat de salut d'Isabel Pantoja. Serem molt previnguts sobre el que expliquem", ha informat Barneda.

Captura d'Isabel Pantoja a 'El Hormiguero' del dilluns 4 de setembre
Isabel Pantoja, ingressada d'urgència | Antena 3

Notícia que arriba just després que Pantoja anunciés que cancel·laria alguns dels seus concerts. Tot i això, l'explicació que donaven al respecte és que es trobava esgotada i cansada, sense entrar en més detalls.

La veritat és que la salut de la tonadillera en els últims mesos ha estat molt preocupant, ja que ens ha donat algun ensurt.

"A mi em preocupa perquè Isabel pateix una malaltia, i a mi una recaiguda a les cinc del matí em sembla preocupant", ha assenyalat Carmen Borrego.

Sandra Barneda dona una notícia preocupant que afectarà Anabel Pantoja

Just quan la tonadillera començava a aixecar el cap, i coincidint també amb la gran notícia de l'embaràs d'Anabel Pantoja, ara s'emporta un nou disgust.

I no és l'única, ja que l'Anabel està tenint un embaràs força mogudet, comptant també amb els forts rumors respecte a la suposada infidelitat del seu xicot, David Rodríguez.

Així, no hi ha dubte que el clan dels Pantoja afronta un moment d'allò més agredolç. Tots sabem també com està d'unida Anabel Pantoja a la seva tia, a qui ja ha acompanyat en nombrosos concerts.

Enmig de la guerra que la tonadillera manté amb els seus fills, Anabel s'ha convertit en la mà dreta i en el suport principal.

Isabel Pantoja i Anabel Pantoja ballant en un escenari il·luminat, una amb un vestit llarg i l'altra amb roba casual negra.
Anabel Pantoja, molt unida a la seva tia Isabel | Redes sociales, catalunyadiari.com

És més, tal com confessava la mateixa Pantojita, la seva tia "està molt contenta" amb l'arribada d'un nou membre a la família. "Isabel Pantoja i Agustín, quan els va donar la notícia, es van tornar bojos de felicitat", assegurava Belén Esteban.

Segons la darrera informació que hem rebut, i malgrat que els metges es van plantejar intervenir-la quirúrgicament, sembla que finalment han decidit que no. "Fa una estona que ha estat donada d'alta i és a Cantora".

"Fonts properes a la cantant ens ha explicat que en unes setmanes té programada una operació, cosa que pot perillar els seus concerts d'agost. La gira Americana segurament no la farà. Són uns greus problemes de salut", sostenen sobre això.