Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Curro amb camisa i corbata vermella en primer pla, amb una imatge borrosa de la portada de 'Los Serrano' i un cercle vermell ressaltant Jorge Jurado amb auriculars.

L'impressionant canvi de Currito, el nen de 'Los Serrano' que ara és influencer

Jorge Jurado, conegut per interpretar Currito a 'Los Serrano', sorprèn amb la seva nova faceta com a influencer

Fa 20 anys s'estrenava a Telecinco la sèrie Los Serrano, una comèdia que va marcar tota una generació. Entre els seus entranyables personatges hi havia Curro Serrano, el benjamí de la família, interpretat per Jorge Jurado. Avui, dues dècades després, Jorge ha fet un gir sorprenent a la seva carrera, deixant enrere l'actuació per convertir-se en un influencer exitós.

L'aniversari de Los Serrano ha estat l'excusa perfecta perquè Telecinco celebri un programa especial on recorden els millors moments de la sèrie, preses falses i imatges inèdites. Aquest especial també inclou un retrobament d'alguns dels principals actors. Cosa que ha generat una gran expectació entre els fans de la sèrie.

Curro amb camisa de quadres vermells i expressió de sorpresa en un entorn domèstic. Captura de 'Los Serrano'
El canvi de Jorge Jurado després de 20 anys de 'Los Serrano' | Mediaset

Jorge Jurado va començar la seva carrera actoral a una edat molt primerenca. Amb només 9 anys, es va unir a l'elenc de Los Serrano, on ràpidament es va guanyar l'afecte del públic amb la seva interpretació de Currito.

La sèrie, ambientada al fictici barri de Santa Justa a Madrid, reunia milions d'espectadors i es va convertir en un fenomen televisiu. Jorge recorda amb afecte aquella època, encara que admet que la vida ha canviat molt des de llavors.

El canvi de vida de Jorge Jurado després de Los Serrano

Després del final de la sèrie, Jorge Jurado va continuar la seva carrera al món de la interpretació. Va participar en altres sèries com Los protegidos, Vida loca i Centro Médico. A més, va formar part de l'elenc de ¡Goool! 2: Viviendo el sueño, on va compartir escenes amb famosos futbolistes.

Tot i això, l'actuació no va ser la seva única passió. Jorge també tenia un gran interès per la tecnologia, cosa que el va portar a estudiar Enginyeria Informàtica a la Universitat Politècnica de Madrid.

Jorge Jurado amb auriculars i un suèter d'hivern parla davant d'un micròfon, amb un xat en viu visible a la pantalla a la dreta. Captura de YouTube el 24 de gener de 2024
Jorge Jurado combina la passió pels videojocs amb l'enginyeria informàtica | YouTube, @JorgeJurado93

Avui dia, Jorge ha trobat una nova manera de connectar amb la seva audiència a través de les xarxes socials. Amb 28 anys, s'ha convertit en un popular streamer a Twitch, plataforma on comparteix el seu amor pels videojocs.

En la descripció del seu canal, Jorge es presenta amb humor i proximitat: "Sí, efectivament soc jo. 28 anys, preenginyer informàtic i amant dels videojocs. Si vens a fer-te unes rialles i respectar la meva comunitat, ets més que benvingut".

El canvi de rumb de Jorge Jurado ha estat tot un èxit. A Twitch, compta amb més de 16.000 seguidors, que gaudeixen de les seves transmissions en viu on juga una varietat de videojocs.

A més, Jorge té presència a altres plataformes com Instagram, Twitter i TikTok. En aquestes xarxes socials sol compartir moments de la seva vida quotidiana per connectar amb els seguidors d'una manera més personal.

D'altra banda, a YouTube, el canal suma 2,230 subscriptors, consolidant la seva presència al món digital. En aquesta plataforma sol compartir tota mena de continguts, des de xerrades amb els seus seguidors fins a partides de videojocs.

Malgrat el seu èxit com a influencer, Jorge no ha deixat de banda els seus estudis. Actualment combina la seva faceta de streamer amb la seva carrera universitària, demostrant que és possible seguir les teves passions mentre es persegueix una educació.

Aquesta combinació de talents i dedicació li ha permès mantenir-se rellevant en un món cada cop més digital.

El futur de Jorge Jurado sembla prometedor. El seu èxit a Twitch i altres plataformes socials demostra la seva capacitat per adaptar-se i prosperar en un entorn digital en canvi constant.

Els seguidors de Los Serrano sempre recordaran Currito amb afecte, però és emocionant veure com Jorge ha evolucionat i segueix conquistant nous espais.