Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Un home amb barba i cabell canós, vestit amb un vestit negre i camisa blanca, amb una imatge borrosa duna altra persona en un cercle vermell al fons.

De treballar amb José Luis Gil a viure de la caça: un actor d'Antena 3 deixa la tele

José Luis Gil va compartir durant una temporada enregistraments amb ell a l'emblemàtica 'Aquí no hay quien viva'

El món de l'espectacle és ple d'històries d'actors que decideixen canviar de rumb i dedicar-se a passions que tenen poc a veure amb aquell. Aquest és el cas de Paco Fernández de la Cruz, conegut pel seu paper a l'exitosa sèrie Aquí no hay quien viva, on va compartir pantalla amb José Luis Gil.

Paco ha fet un gir radical a la seva vida i ara és un referent al món de la caça, una activitat que ha practicat des de la seva infantesa. Aquesta transformació sorprenent ha captat l'atenció de molts i la seva història és un exemple de com perseguir els somnis.

Tres persones estan assegudes en un sofà, una sosté un control de videojoc.
Paco va donar vida a 'Aquí no hay quien viva' al fill adoptiu de Mauri | Atresmedia

De la televisió al camp: els inicis de Paco Fernández de la Cruz

Paco Fernández de la Cruz es va fer conegut a la petita pantalla gràcies a la seva participació a Aquí no hay quien viva, una de les ficcions més icòniques d'Antena 3. Ho va fer interpretant Chechu, el fill adoptiu de Mauri i Fernando, amb qui es va guanyar l'afecte del públic. I és que el menor era un personatge complex i divertit, un nen amb problemes de conducta que aportava un toc de rebel·lia i realisme a la sèrie.

Compartint escenes amb actors com José Luis Gil, l'última hora de la qual l'ha donat ara Loles León, el noi va tenir l'oportunitat d'aprendre. I, per descomptat, de créixer al món de l'actuació.

Dos nens estan drets en una escala, un porta una samarreta de Vans i l'altre una samarreta blava amb el logotip d'Inside.
Paco Fernández de la Cruz va donar molt joc a la sèrie | Atresmedia

Després del seu pas per aquesta comèdia, Paco Fernández de la Cruz va continuar la seva carrera al món del cinema i la televisió. Va participar en pel·lícules com Torrente, on va demostrar la seva versatilitat com a actor. I, a més, es va endinsar al món de la publicitat, treballant en diversos anuncis que li van permetre mantenir-se a l'ull públic.

Tot i l'èxit i l'exposició que li va brindar l'actuació, Paco sentia que li faltava alguna cosa. Des de ben petit havia desenvolupat una passió per la caça, una activitat que practicava amb el seu pare des dels sis anys. Aquesta passió va anar creixent i va decidir que era moment de fer un gir a la seva vida i dedicar-se per complet a aquella.

La transformació radical de l'actor d'Aquí no hay quien viva

La transició de Paco Fernández de la Creu del món de l'actuació al de la caça no va ser sobtada. Després d'estudiar Enginyeria Forestal, va començar a enfocar la carrera cap a aquell sector. La formació acadèmica li va proporcionar el coneixement necessari per comprendre millor l'entorn natural i les pràctiques sostenibles en aquest camp.

Avui, com ha revelat Fórmula TV, ell exerceix com a president de l'Associació La Caza Es Joven. Una organització que la promou entre les noves generacions.

Un home amb gorra i samarreta fosca està assegut sobre un vehicle amb un paisatge muntanyós de fons.
Paco Fernández de la Cruz està ara dedicat a la caça del tot | GTRES

A més d'aquest treball, Paco ha guanyat reconeixement com a protagonista de diversos documentals a la plataforma Iberalia. Aquesta plataforma està centrada en el món de la caça i la pesca i el Paco ha utilitzat aquest mitjà per compartir la seva experiència i coneixement amb un públic més ampli.

La seva participació en aquests documentals ha enfortit la seva reputació al sector. I la seva influència s'estén també a la col·laboració amb la revista Trofeu Caza. Sense oblidar el seu rol com a ambaixador de l'app Dianary, una eina innovadora per a caçadors.