Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
José Luís Martínez-Almeida rient en vestit blau al costat de Teresa Urquijo rient

José Luis Martínez-Almeida revela a quina escola aniran els seus fills amb Teresa Urquijo

José Luis Martínez-Almeida parla sobre la seva futura paternitat amb Teresa Urquijo, amb qui s'acaba de casar

José Luis Martínez-Almeida passa per un dels millors moments de la seva vida després d'haver trobat l'amor. Ell mateix assegura que està "molt il·lusionat i molt feliç, crec que es nota a la cara", reconeixia davant dels mitjans.

Després d'haver-se casat amb Teresa Urquijo, Almeida té clar que el seu matrimoni és per a tota la vida i fins i tot té moltes ganes de formar una família amb ella.

Tot i això, també és conscient que hi haurà problemes i obstacles. "Estic disposat a saltar-los per aconseguir-ho", sosté decidit l'alcalde de Madrid.

Teresa Urquijo amb Almedia als Premis Laureus 2024
José Luis Martínez-Almeida i Teresa Urquijo, molt feliços i enamorats | Europa Press

Del que no hi ha dubte, és que Almeida es desfà en elogis cap a la dona. Sobretot, perquè és conscient que "casar-se amb un personatge públic a la societat que tenim no és senzill".

Especialment per les crítiques que han pogut arribar a rebre relacionades amb la diferència d'edat. Tot i això, Teresa Urquijo intenta adaptar-se tan bé com sigui possible a la seva nova vida, i bona prova és que la veiem cada vegada més còmoda en els actes públics.

Pel que fa a la possibilitat de ser pare, a José Luis Martínez-Almeida se'l veu molt il·lusionat. A més, queda clar que li encantaria complir aquest somni com més aviat millor.

José Luis Martínez-Almeida i Teresa Urquijo ja són marit i dona
José Luis Martínez-Almeida, en el millor moment de la seva vida | GTRES

José Luis Martínez-Almeida, amb moltes ganes de ser pare amb Teresa Urquijo

"M'agradaria ser-ho aviat o tard, però a mi m'agradaria ser pare i a ella ser mare", assegura. I ara us han tornat a preguntar sobre l'educació que li agradaria donar als seus futurs fills.

I sembla que l'alcalde ja tindria fins i tot el col·legi escollit on agradaria que els seus fills rebin la millor educació.

D'aquesta manera, hi ha la possibilitat que escullin el col·legi Retamar de Pozuelo de Alarcón, del qual també va ser alumne el mateix Almeida. Una manera bonica de seguir la tradició familiar.

"El meu dret fonamental és educar els meus fills d'acord amb les meves conviccions com a pare i Teresa com a mare", ha destacat.

Teresa Urquijo en vestit morat i José Luis Martínez-Almeida en vestit blau mirant-se fixament
José Luis Martínez-Almeida, amb moltes ganes de ser pare | Europa Press

A més, cal destacar també l'estret llaç que els uneix ara amb la família reial, ja que recordem que el seu cunyat Juan Urquijo, germà de Teresa, està sortint amb Irene Urdangarin.

Precisament, aquest dissabte es casarà Verónica, cosina de Teresa i Juan. Ocasió en què veurem per primera vegada la parella aparèixer en públic junts i de manera oficial.

Això suposarà també el debut de la filla de la infanta Cristina en un enllaç que reunirà l'aristocràcia i la jet-set.