Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Una dona gran somrient amb cabell ros i un home jove amb vestit fosc i corbata.

Miguel Ángel Polvorinos, l'exmarit de Terelu que María Teresa no volia perdre

S'han revelat nous detalls del primer matrimoni de Terelu Campos i per què la seva mare la va deixar de parlar

Terelu Campos ha passat per l'altar fins a dues vegades. La primera, juntament amb Miguel Ángel Polvorinos. Ara han sortit unes informacions reveladores sobre l'enllaç entre la col·laboradora de televisió i el seu exmarit.

A més de per què María Teresa Campos va deixar de parlar la seva filla després del primer divorci. Terelu Campos es va casar amb Miguel Ángel Polvorinos quan ella només tenia 27 anys.

Així va conèixer Terelu Campos el seu primer marit

Ell era càmera de Televisió Espanyola i va ser precisament a la cadena pública on es van conèixer. Tots dos treballaven en una de les redaccions, i després de sis anys de festeig, van decidir casar-se el 22 de maig de 1993.

Una dona amb cabells rossos i vestida amb un vestit negre i brusa blanca, porta una bossa negra i sosté un abric, a la cantonada superior dreta hi ha un cercle vermell amb la imatge d'un home.
Terelu Campos es va casar amb tan sols 27 anys | Europa Press, Telecinco, catalunyadiari.com

Els nòvios van cometre un greu error el dia del casament que es continua comentant, encara que més aviat com una anècdota. A Terelu i a Miguel Ángel se'ls va oblidar contractar una empresa que s'encarregués de fer les fotografies i el vídeo de l'enllaç per al record.

“Em caso amb un càmera de televisió i se'ns oblida a tots dos el fotògraf i el vídeo”, va comentar Terelu anys enrere. Tot i que, gràcies a les revistes de l'època, encara van poder conservar el bonic record imprès a paper.

Terelu i Miguel Ángel van connectar immediatament. Tal era la seva bona relació que fins i tot a María Teresa Campos li agradava que el càmera sortís amb la seva filla.

María Teresa Campos va deixar de parlar amb Terelu per aquest motiu

La veterana periodista es va enfadar molt amb la seva filla quan es va assabentar que es divorciaria. "Em va deixar de parlar, no volia que em divorciés”, va comentar Terelu com a anècdota.

Aquest fet va sorprendre a molts, atès que la connexió entre María Teresa i la seva filla Terelu sempre havia estat emblemàtica. La relació mare-filla es caracteritzava per la seva fortalesa i proximitat.

Per això l'enuig de María Teresa i la seva decisió de deixar de parlar Terelu després del divorci van resultar impactants. Semblava que l'afecte que María Teresa sentia per Miguel Ángel era tan profund que la va portar a prendre una postura dràstica i poc habitual en la relació amb Terelu.

Muntatge de María Teresa Campos somrient amb un vestit blau i Terelu Campos plorant a 'Bake Off: Famosos al Horno'
María Teresa no volia que la seva filla es divorciés | catalunyadiari.com, Europa Press, RTVE

El divorci va marcar un punt d'inflexió a la vida de Terelu. La col·laboradora va continuar el seu camí sense la companyia de Miguel Ángel, encara que amb un bon record del que va ser el seu matrimoni.

“Com que és una bellíssima persona, suposo que estarà fantàstic, feliç i estable. És un home que recordo amb molt d'afecte. Va formar part del que va ser una experiència diferent, que va ser conviure”, va revelar Terelu vint anys després del seu divorci en una entrevista.