Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Dona rossa parlant a un programa de televisió amb la imatge d'un home amb barret en un cercle superposat.

Bárbara Rey recorda de qui es va quedar embarassada la filla d'Amador Mohedano

Bárbara Rey no entén que Amador Mohedano critiqui Carlo Costanzia, tenint en compte qui és el seu gendre

Bárbara Rey ha tornat a ocupar titulars en rememorar un episodi del passat que involucra Rosario Mohedano, filla d'Amador Mohedano. En una entrevista recent, Bárbara va recordar que Chayo es va quedar embarassada d'Antonio Tejado i van tenir un fill junts. Aquest recordatori sorgeix en el context de les crítiques d'Amador cap a Alejandra Rubio, que està esperant un nadó amb Carlo Costanzia.

Bárbara Rey no s'ha mostrat comprensiva amb les paraules d'Amador Mohedano sobre Alejandra Rubio. En les seves declaracions, va destacar el passat problemàtic d'Antonio Tejado, que va estar a la presó després de ser acusat d'estar implicat en un robatori a casa de María del Monte.

Rosario Mohedano amb Antonio Tejado el dia que van presentar el seu fill
Rosario Mohedano ha tingut un fill amb Antonio Tejado | GTRES

"No entenc com Amador, de manera que va viure amb la seva filla Rosario Mohedano fa anys, s'ha atrevit a opinar d'Alejandra Rubio" va afirmar amb vehemència. "Cal no oblidar que Chayo es va quedar embarassada molt joveneta, més jove que Alejandra, i ja veiem on és el pare del nen... això em va semblar lletgíssim. Sempre parla el que més ha de callar".

Bàrbara Rei no es talla i ataca Amador Mohedano

En les seves declaracions, Bárbara subratlla la incongruència d'Amador en criticar Alejandra Rubio pel seu embaràs, considerant la seva pròpia experiència amb la seva filla.

Antonio Tejado, el pare del fill de Chayo, ha tingut problemes legals i la seva relació amb Rosario Mohedano va ser objecte de nombrosos escàndols a la premsa. Aquest contrast ha portat Bàrbara a qüestionar l'autoritat moral d'Amador per jutjar la situació d'Alejandra.

Captura de Bàrbara Rei a la promo de Llaços de Sang de La 1
Bárbara Rey ha parlat molt clar | RTVE

La vedette també va aprofitar per enviar un missatge directe a Amador Mohedano, expressant el seu descontentament amb les paraules que va tenir per al clan Rubio. "Encara que ha estat una persona que sempre ha caigut molt bé, no sé si ell sabia que li estaven gravant. Però opinar sobre l'embaràs i si està bé o està malament, o de la persona amb qui tindrà el fill, em sembla molt malament”.

La darrera aparició de Bárbara Rey

Bárbara Rey va fer aquestes declaracions durant la seva aparició a la gala Mister Gay, un esdeveniment significatiu perquè va coincidir amb una data molt especial per a ella: el 41 aniversari de la seva filla, Sofía Cristo.

Bàrbara ha descrit Sofia com el seu pilar fonamental, especialment després dels conflictes amb el seu fill, Ángel Cristo. En aquest context de celebració, Bàrbara es va mostrar visiblement emocionada i agraïda pel suport incondicional de Sofia, que ha estat una font constant de fortalesa per a ella.

Amador Mohedano somrient en un photocall al 2016
Amador Mohedano té nous problemes | GTRES

Aquest episodi ha revifat la conversa sobre les dinàmiques familiars i les controvèrsies que envolten les figures públiques. Bárbara Rey ha tornat a demostrar que no tem parlar clar i defensar el que considera just.

El testimoni de Bàrbara destaca la importància de no oblidar el passat i ser conscients de les nostres pròpies experiències abans d'emetre judicis. Les seves paraules han generat un debat ampli als mitjans i entre els seguidors d'aquests personatges.