Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Una dona gran amb cabell curt i canós està en un estudi de televisió, mentre que en un requadre circular es mostra una dona jove amb cabell arrissat i llarg a la platja.

Mercedes Milá envia un missatge a Laura Madrueño que confirma el que molts sospitaven

La mítica presentadora de 'Gran Hermano' s'ha posat en contacte amb Laura Madrueño després de descobrir el seu problema

Mercedes Milá ha enviat un missatge a Laura Madrueño a través d'Instagram després d'assabentar-se del problema que li va impedir participar a l'última gala de Supervivientes.

Encara que no és una afecció greu, la Laura es va sentir indisposada i va haver d'abandonar el directe, deixant un buit notable per als seguidors del programa. El missatge de Mercedes Milá no només confirma la seva proximitat amb Laura, també el seu suport incondicional a la seva carrera i la valoració del seu acompliment al reality.

Mercedes Milá li va escriure: "Laura, m'imagino com n'estaves de malalta i com de malament ho vas passar per haver d'abandonar el directe. Cuida't molt, molt que volem tenir-te al programa. Que bé que va sortir Jorge de la situació i a sobre amb tantes esbroncades".

Laura Madrueño amb cabell arrissat i vestit blanc amb detalls daurats està dret davant d'un arbre i vegetació, somrient a la cambra. Captura de 'Supervivientes' el 23 de juny de 2024
Laura Madrueño ha hagut d'absentar-se | Mediaset

Aquestes paraules han confirmat el que molts sospitaven: que Milà i Madrueño comparteixen una amistat genuïna i que la veterana periodista valora enormement el treball de Laura a Supervivientes.

L'absència de Laura a la gala no va passar desapercebuda per al públic, que ràpidament va mostrar la seva preocupació i afecte a través de les xarxes. La Laura, que fins ara havia estat en silenci, va decidir trencar-lo amb una publicació a Instagram.

Madrueño ha expressat el seu agraïment per les mostres de suport que va rebre: "Gràcies a tots pels vostres comentaris d'afecte, ja sabeu que estem vivint de prop els efectes de l'huracà Beryl a Hondures, que està provocant increïbles tempestes i fort temporal de mar als Cayos, i com vau poder comprovar ahir també m'ha deixat un bon refredat”.

Laura Madrueño pateix les conseqüències de 'Supervivientes'

L'huracà no només ha afectat els concursants, també Laura Madrueño. Durant l'explicació de la prova de recompensa, la Laura es va veure obligada a abandonar el programa en ple directe a causa d'un atac de tos que li va impedir continuar.

"Jorge, jo també m'he constipat amb aquesta pluja", va explicar, visiblement afectada. Des del plató, Jorge Javier Vázquez va intentar calmar-la amb un toc d'humor: "Tranquil·la, Laura, esputa, esputa".

Sofia Suescun, Laura Madrueño i Marta Penya't a la platja, Sofia està recolzada en un pal blau mentre Laura i Marta estan abraçades. Captura de 'Supervivientes' el 2 de juliol de 2024
La presentadora tornarà molt aviat a 'Supervivientes' | Mediaset

Tot i els intents per seguir endavant, Laura va haver de retirar-se, deixant Jorge Javier Vázquez per continuar amb la transmissió. "S'ha hagut de retirar, des d'aquí li desitgem una recuperació molt ràpida. Diumenge la tindrem a Connexión Honduras", va anunciar el presentador a l'audiència, assegurant que la Laura estaria de tornada tan aviat com es recuperés.

L'incident va posar de manifest no només la professionalitat de Laura Madrueño, sinó també l'estima i el respecte que té entre els seus companys. La intervenció de Mercedes Milá va ser un recordatori de la camaraderia i el suport mutu al món de la televisió.

Primer plànol de Mercedes Milá a la presentació de No sé de què em parles de La 1
Mercedes Milá recolza la seva companya | RTVE

La ràpida recuperació de Laura Madrueño i el seu retorn al programa són esperats amb entusiasme pels seguidors de Supervivientes. La seva dedicació i entrega han estat constants i la capacitat per enfrontar les adversitats, tant personals com professionals, l'han convertit en una figura estimada.

El gest de Mercedes Milá és un exemple inspirador de com la solidaritat i la companyonia poden endolcir una situació difícil.