Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de Pablo Urdangarin amb el seu pare Iñaki

Així es troba Pablo Urdangarin després de rebre l'herència d'Iñaki Urdangarin

Pablo Urdangarin està travessant un dels millors moments de la seva vida i reconeix que està molt feliç

Pablo Urdangarin, està vivint un moment estel·lar en la seva carrera esportiva. Amb només 22 anys, el jove ha demostrat que ha heretat la destresa i el talent d'Iñaki Urdangarin a l'handbol, consolidant-se com una promesa de l'esport espanyol. Encara que és una herència simbòlica, la influència del seu pare ha estat determinant en el seu desenvolupament com a jugador.

Pablo ha confirmat diverses vegades que se sent molt orgullós del seu llegat, feliç de seguir els passos d'Iñaki i que n'ha après moltíssim. Sent que està en la seva millor etapa, per això no li interessa vincular-se a la família Borbó.

Fotomuntatge de Pablo Urdangarin amb un camp de pilota mà
Pablo Urdangarin es troba feliç en aquesta etapa de la seva vida | Europa Press, matimix

La Reial Federació Espanyola d'Handbol ha celebrat els èxits de Pablo Urdangarin amb una publicació dedicada a un dels seus jugadors més prometedors.

Les fotos compartides han mostrat l'orgull de la Federació per Pablo i han destacat els seus impressionants èxits al campionat més recent. Aquesta publicació ha acumulat més de 5.000 m'agrades i ha rebut nombrosos comentaris de seguidors felicitant el jove esportista pel seu acompliment.

No són pocs els que asseguren que Pablo ha arribat tan alt gràcies a la influència d'Iñaki Urdangarin. Aquest darrer s'ha encarregat d'ensenyar-li tot el que sap a l'handbol. Iñaki, de jove, tenia una posició molt semblant a la del seu fill, per això els experts utilitzin la paraula "herència".

Pablo Urdangarin és tota una estrella

L'excel·lent temporada de Pablo amb el seu equip, el Granollers, no ha passat desapercebuda per als responsables de la Selecció Espanyola d'Handbol. Es rumoreja que estan considerant seriosament fitxar-ho per a la selecció absoluta.

Si es confirmés, Pablo seguiria els passos del seu pare més de prop que mai. Iñaki Urdangarin va ser jugador de l'equip nacional i va participar en tres Jocs Olímpics, a més de diverses competicions internacionals on va guanyar diverses medalles.

Captura de Pablo i Iñaki Urdangarin xerrant durant un partit
Iñaki Urdangarin està molt atent als avenços del seu fill | Europa Press

La trajectòria d'Iñaki Urdangarin a l'handbol va ser notable, però va acabar allunyant-se de la seva gran passió. No obstant això, el seu amor per l'handbol mai no va desaparèixer i ha sabut inculcar-lo al seu fill Pablo. En nombroses ocasions, Iñaki ha estat vist a les grades, donant suport al seu fill durant els seus partits i compartint consells valuosos.

Segons el portal Vanitatis, Pablo Urdangarin ha tingut una actuació estel·lar al recent Mundial Universitari. Fonts properes a la Federació Espanyola d'Handbol han elogiat el net dels reis Joan Carles i Sofia, qualificant-lo com un dels millors jugadors del torneig.

Pablo es va emportar el títol de Millor Jugador del Campionat del Món Universitari disputat a Antequera, un èxit que subratlla el seu talent i el seu prometedor futur a l'handbol.

Pablo Urdangarin amb rostre seriós després de ser preguntat pel divorci recent dels seus pares a l'interior d'un pavelló
Pablo Urdangarin està donant el millor | Europa Press

La possible incorporació de Pablo a la selecció absoluta d'handbol és un tema de gran interès per als aficionats i els seguidors de l'esport.

La història de Pablo i la seva herència esportiva ressona no només com un relat d'èxit personal, sinó també com un exemple de com les habilitats i les passions poden ser transmeses de generació en generació. El suport de la família, especialment del pare, ha estat un pilar fonamental en el desenvolupament.