Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de Juan Urquijo somrient, Irene Urdangarin seris i un emoji de silenci

Irene Urdangarin pren una ferma decisió amb Juan Urquijo després dels rumors de ruptura

Irene Urdangarin se separarà de Juan per estudiar al Regne Unit, però els fets demostren que segueixen junts

Irene Urdangarin i Juan Urquijo han decidit mantenir la seva relació allunyada dels focus mediàtics, malgrat els constants rumors de ruptura. La filla petita d'Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina es prepara per mudar-se al Regne Unit al setembre. La parella ha estat evitant aparèixer junts en públic, cosa que ha generat especulacions sobre una possible separació.

Aquest cap de setmana, Irene i Juan van ser vistos a Sòria, on van assistir al casament de Verónica Urquijo, cosina de Juan. Tot i l'ocasió especial, la parella va decidir mantenir-se fora de l'abast de les càmeres i va evitar ser fotografiada a l'esdeveniment. Aquesta actitud ha estat interpretada per alguns com un senyal de separació, però els que coneixen la parella asseguren que la seva relació continua sòlida.

Una dona caminant en una cinta transportadora en un edifici modern amb un rètol que diu “ICONIC ART” al fons.
Irene Urdangarin no vol fer declaracions | Europapress

La decisió de mantenir-se discrets no és nova per a Irene i Juan. Des que la revista ¡Hola! va destapar la relació, tots dos han intentat evitar ser el centre d'atenció. Per a Irene, ser portada d'una revista no va ser una experiència agradable i des de llavors ha fet tot el possible per mantenir la vida amorosa lluny dels mitjans.

Tot i les especulacions, la parella ha trobat maneres de passar temps junts sense atreure massa atenció. Aquest estiu, amb Irene lliure dels seus compromisos de voluntariat, han tingut l'oportunitat d'enfortir la relació i gaudir sense pressió mediàtica.

Irene Urdangarin i Juan, a Sòria i sense càmeres

El casament de Verónica Urquijo va ser vist per molts com l'oportunitat perfecta perquè Irene i Juan es presentessin oficialment com a parella davant la societat. Tot i això, la seva decisió de mantenir-se fora del radar dels paparazzi subratlla el seu compromís de protegir la seva privadesa.

Imatge d'Irene Urdangarin amb Juan Urquijo passejant junts pel carrer de Madrid
Els enamorats són molt discrets | @hola

"Tant els fa que pensin que s'han separat", declara una font pròxima a la parella. Aquesta actitud demostra el desig de controlar la narrativa de la seva relació i no deixar-se influenciar per l'opinió pública.

Des que la seva relació va sortir a la llum, s'ha descrit el romanç d'Irene i Joan com un veritable amor a primera vista. "Tot va començar com una amistat especial i ha acabat en una relació sentimental, que ara estan vivint a distància i amb la vista posada a l'estiu i el curs vinent, perquè segueixen igual d'il·lusionats i estan desitjant poder retrobar-se", va revelar una font a la revista ¡Hola!

Irene Urdangarin està més enamorada que mai

Primer pla d'Irene Urdangarin seria en arribar a l'aniversari de la infanta Elena
La filla d'Iñaki Urdangarin continuarà guardant silenci | GTRES

Tot i la distància i els compromisos individuals, la parella ha trobat maneres de mantenir viva l'espurna de la seva relació. Aquest estiu representa una oportunitat crucial per a ells de passar temps junts i reforçar el seu vincle abans que Irene es mudi al Regne Unit per continuar els estudis.

Amb l'inici de la universitat al Regne Unit a l'horitzó, Irene i Juan s'enfronten a nous reptes. La seva decisió de mantenir-se allunyats dels focus i protegir la seva relació de la pressió mediàtica mostra una maduresa i un compromís que augura un futur prometedor per a ells.

A mesura que avancen cap a aquesta nova etapa de les seves vides, el seu enfocament a mantenir la privadesa i gaudir de la seva relació lluny de les càmeres continuarà sent la seva prioritat.