Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de Camilo Blanes seriós amb els cabells llargs i Lourdes Ornelas amb rostre neutre i els cabells recollits

L'últim missatge de Camilo Blanes ha deixat fora de joc Lourdes Ornelas

Camilo Blanes encén totes les alarmes en publicar un nou i preocupant post que, hores després, ha eliminat

Lourdes Ornelas s'ha quedat veritablement preocupada amb l'última publicació que ha compartit Camilo Blanes al seu perfil d'Instagram. Tot i això, el que veritablement ha fet saltar totes les alarmes ha estat el confús missatge que hi ha escrit.

Fa tot just uns dies, el músic va compartir amb els seus més de 10.000 seguidors una imatge molt preocupant. Hi apareixia ell amb l'aparença Sheila Devil i el rostre demacrat, al costat de la paraula: “Finish”.

Plànol de Camilo Blanes amb una perruca pèl-roja fumant
Camilo Blanes publica un preocupant post a les xarxes socials | Instagram, @shelaw123

Una estampa que, no només va aconseguir inquietar Lourdes Ornelas, sinó també una gran part dels seus followers. Tot i això, la preocupació de tots ells va augmentar en el moment que aquesta publicació va desaparèixer del seu compte d'Instagram.

Pel que sembla, Camilo Blanes s'ho va pensar dues vegades i, hores després, va decidir esborrar aquesta imatge del seu perfil. Foto en què apareixia amb la cara plena de restes de maquillatge, amb el rostre cansat i amb els cabells embullats.

Camilo Blanes deixa molt sorpresa la seva mare, Lourdes Ornelas, amb el seu darrer post

L'últim missatge de Camilo Blanes a les xarxes socials, i la seva posterior desaparició, només han aconseguit augmentar la preocupació dels seus seguidors i éssers estimats. Tant és així que molts no han tingut objeccions a mostrar la seva inquietud en altres de les seves publicacions.

“Hola, com estàs? Els teus seguidors som aquí per a tu sempre, t'estimem molt”, ha assegurat un usuari d'Instagram. Altres, en canvi, han optat per ser molts més durs amb ell, intentant així que obri els ulls i s'adoni de la situació en què es troba.

Lourdes Ornelas mirant Camilo Blanes amb cara de preocupació al sortir de casa
Camilo Blanes deixa la seva mare molt preocupada amb el seu darrer missatge | E-Noticies, GTRES

“Els amics xucladors et duraran fins que et durin els diners”, “està cada dia pitjor” o “realment ets feliç així?”, són només alguns dels missatges que ha rebut.

Des de fa un temps, la preocupació per Camilo Blanes no ha deixat d'augmentar. I tot després que els seus evidents problemes de salut hagin sortit a la palestra.

Tant és així que, més d'una vegada, Lourdes Ornelas no ha tingut objeccions a l'hora de parlar sense embuts sobre la delicada situació del seu únic fill.

Primer pla de Camilo Blanes somrient amb una perruca rossa
Els seguidors de Camilo Blanes es preocupen per ell | Europa Press

“Estic molt preocupada per la vida de Camilo. Ell no és dolent, té una malaltia.[…]Una malaltia que tenen moltes persones al món i que és l'addicció”, va assegurar durant una de les seves intervencions públiques.

A més, i igual que alguns dels seus seguidors, Lourdes Ornelas considera que l'estat de salut de Camilo Blanes ha empitjorat per culpa de les qüestionables amistats. De fet, va arribar a assegurar que a aquestes persones “no els importa la vida de Camilo”, només treure-li els diners:

“El meu fill està molt malalt i per culpa de les companyies de què s'envolta, cada vegada està pitjor.[…]El tenen incomunicat, li han tret el telèfon perquè no es pugui comunicar amb ningú”.