Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Ramón García amb camisa blava aixecant tots dos polzes en un escenari colorit amb una icona de mà i símbol de dòlar.

El sou milionari a què ha renunciat Ramón García per presentar 'Grand Prix'

Ramón García va rebutjar una oferta milionària de l'estranger després de la reeixida tornada del 'Grand Prix'

Ramon García és una de les figures més estimades de la televisió espanyola. El seu carisma i professionalisme li han permès mantenir-se a la cúspide de la seva carrera durant dècades. Recentment, ha revelat detalls sorprenents sobre les ofertes laborals que ha rebut, demostrant una vegada més el compromís amb el públic i els seus principis.

Ramon García ha estat durant anys el rostre emblemàtic del Grand Prix, un programa que ha marcat diverses generacions d'espectadors. El retorn al format l'any passat va ser rebut amb gran entusiasme, l'audiència va respondre de manera aclaparadora.

Ramon Garcia al 'Grand Prix' de l'estiu
Ramón García, un dels presentadors més estimats gràcies al 'Grand Prix' | RTVE

Recentment,   ha compartit en una entrevista que, després de finalitzar la temporada passada del famós concurs, va rebre múltiples propostes laborals. Entre elles, destaca una oferta impressionant des dels Estats Units. No obstant això, la decisió de Ramón García ha deixat molts bocabadats.

La temptadora oferta dels Estats Units

"Va ser espectacular. Em van trucar fins i tot dels Estats Units per anar-me'n allà a treballar", va reconèixer García en una entrevista recent.

Entre totes les ofertes que va rebre, una en particular va destacar pel seu atractiu econòmic. Ramon García va revelar que li van oferir una suma milionària per traslladar-se a Miami i treballar durant tres anys.

Fotografia de Ramón García a la roda de premsa d'El Grand Prix amb la Vaquilla
Ramón García va rebutjar una temptadora oferta dels EUA | RTVE

"Era una oferta milionària per anar-me'n tres anys a Miami. Els vaig agrair molt la trucada i l'interès, però no", va explicar García. La proposta, encara que generosa, no va ser suficient perquè el presentador abandonés els seus compromisos a Espanya.

García va emfatitzar que la lleialtat i el compromís amb el seu programa actual van ser determinants en la seva decisió.

"Tinc uns compromisos ja adquirits. Qualsevol cosa que hagi de fer ho hauré de compaginar amb això, perquè aquest és el meu compromís avui dia. Jo soc una persona molt seriosa a la meva feina", va afirmar.

Un compromís amb la televisió autonòmica de Castella-la Manxa

Ramon García fa vuit anys que presenta un programa a la televisió autonòmica de Castella-la Manxa. Aquest espai, encara que humil en comparació amb els grans xous nacionals, té un objectiu noble: combatre la solitud de moltes persones grans.

El presentador explica que aquest compromís és prioritari per a ell, ja que ha trobat en aquest treball una missió que va més enllà de la fama i els diners.

“Estic en una televisió petiteta, molt humil, amb un programa petitó, que ajuda les persones a posar fi a la solitud, però que ahir, per exemple, va ser líder”, va comentar Ramón.

Muntatge amb el rostre de Ramón García somrient i el programa d''En Companyia'
Ramón García no vol abandonar el seu programa de televisió autonòmica de Castella-la Manxa | CMM, catalunyadiari.com

Aquesta dedicació a un projecte de tant de valor social és el que li ha impedit acceptar les ofertes que li arribaven, fins i tot les més lucratives.

Tot i això, ha subratllat els motius que el van portar a rebutjar aquestes propostes, i en especial, l'oferta milionària per treballar a Miami durant tres anys.

Ramón García continua sent un exemple a seguir al món de la televisió, no només pel seu talent i professionalisme, sinó també pels seus valors i principis.

El presentador ens recorda que, en un món on els diners sovint ho són tot, la lleialtat i el compromís amb els altres poden tenir un valor molt més gran.