Muntatge fotogràfic d'Alfonso Arús i la coneguda dona que va fer plorar

El català Alfons Arús, obligat a perdonar la infidelitat de la seva dona amb un altre

Alfonso Arús es va reconciliar amb la seva dona, Angie Cárdenas, després de la infidelitat

Alfonso Arús, periodista català, és tot un referent al món de la televisió i de la ràdio. Va començar presentant el programa d'Arucitys a la cadena catalana 8 TV. Ara és presentador del programa d'entreteniment de La Sexta,Aruser@s, que funciona més o menys com l'anterior.

A més, va ser un dels primers reporters que va portar els programes matinals a les emissores espanyoles. Va triomfar amb el seu Arús con leche en cadenes de ràdio com Antena 3 Ràdio, el germen d'Antena 3 TV i Ràdio 80 Serie Oro, que actualment es denomina 40 Classic.

Imatge d'Alfonso Arús.
Alfonso Arús presentant el seu programa, Aruser@s, a La Sexta | Atresmedia

Tot i ser conegut per molta gent, Alfonso Arús ha intentat mantenir la seva vida professional al marge de la seva vida privada. Tot i això, no ha pogut evitar que la premsa del cor filtri algunes notícies sobre ell i la seva íntima vida.

Alfonso Arús, trist per la infidelitat de la seva dona

S'ha fet viral a les xarxes socials un vídeo d'una desconeguda de la República Dominicana explicant públicament la infidelitat del seu marit amb una altra dona a Aruser@s. La primera que ha donat la seva opinió ha estat la filla del periodista, Tatiana Arús, que ha dit «És bo això, eh?».

Això ha recordat el que va fer la dona d'Alfonso Arús al presentador. El 2013, Angie Cárdenas va ser infidel al periodista amb el seu entrenador personal, Ricky Castaño.

Això va fer que el matrimoni se separés durant dos anys, va ser una època molt dura tant pel presentador com per la seva dona. Aleshores, el públic va saber el que havia passat per l'absència de diversos dies del programa d'Arucitys d'aquest, ja que estava patint molts atacs d'ansietat.

Fins i tot, el 2014, es va tancar temporalment el programa perquè el presentador no podia suportar el dolor que li havia causat la polèmica de la infidelitat.

Imatge d'Alfonso Arús.
Alfonso Arús diu que la infidelitat de la seva dona li causa problemes mentals | Atresmedia

La segona oportunitat d'Alfonso Arús deixa sense paraules l'audiència

El 2015, però, Alfonso Arús va decidir perdonar la seva dona i va donar una segona oportunitat al seu matrimoni. Des de llavors, no ha tornat a passar res semblant i ara està en l'oblit, encara que algunes vegades apareix a la premsa.

Tot i que Angie Cárdenas no es va portar bé en el passat, ha après a cuidar la seva parella. Actualment, tots dos viuen feliços amb els seus fills en un poble proper a Barcelona. A més, junts han aconseguit arribar a la quarta temporada del programa presentat per Alfonso Arús, en què treballa la seva dona i tres dels seus quatre fills.

Les crítiques de l'audiència trenquen les xarxes socials

El programa d'Aruser@s ha estat criticat per les xarxes socials perquè hi treballen la seva dona i els seus fills. Així que, aprofitant que l'espai és seu, Arús ha contractat gairebé tota la seva família.

Primer pla d'Alfonso Arús.
Alfonso Arús presenta un programa molt acollidor amb la seva família | Atresmedia

Tatiana Arús, la filla mitjana del presentador, es dedica a repassar l'actualitat i les últimes novetats del país. Tot i això, ha estat acusada de ser al programa gràcies al seu pare i això a ell no li ha agradat gens. Ell sempre l'està defensant davant de càmeres. «Em fa mal que diguin que soc aquí pel meu pare» ha confessat la filla d'Alfonso Arús a la revista Semana.

▶️ Ángel Llácer habla de su pareja y del escándalo que protagonizó en la boda