Alfonso Merlos, acomiadat de l'únic treball que li quedava fora de la televisió

El col·laborador haurà de prendre una important decisió en el seu futur laboral

Alfonso Merlos en una campanya publicitària
Alfonso Merlos segueix la seva relació amb Alexia Rivas | Catalunya Diari

Alfonso Merlos va fer un seguit d'aparicions en televisió després de protagonitzar el 'Merlos place', però al cap de pocs dies va veure que la situació l'estava desbordant i va decidir allunyar-se del focus mediàtic, per aïllar-se en la seva luxosa casa al costat de la seva nova parella, la també periodista Alexia Rivas. Suposem que Merlos no va tenir problema a deixar el seu treball a la televisió perquè sabia que encara comptava amb un despreocupat sou per exercir com a director de comunicació del Col·legi d'Advocats de Madrid, però ara tot això es cau per terra.

Segons recull Confilegal, el Col·legi de Periodistes i el mateix Merlos han decidit revocar el contracte que mantenien, que superava els 120.000 euros de sou anuals, més uns 30.000 euros variables que depenien de les funcions extres que realitzés el periodista. A la manera de veure del Col·legi, Merlos no pot seguir representant de manera total al col·lectiu, ja que l'escena protagonitzada per Merlos ha molestat molt a alguns dels lletrats que formen part de l'escola, ja que consideren que danya directament a la reputació de tots ells.

La ruptura entre les dues parts sembla que no és definitiva. A partir dels pròxims dies, les dues parts estudiaran de quina manera poden seguir col·laborant, renegociant les condicions laborals de Merlos i rebaixant els seus honoraris a més de sumar-li un seguit de punts que hauria de complir per seguir treballant per al Col·legi d'Advocats madrileny.

La condició del Col·legi d'Advocats de Madrid per tornar

L'ultimàtum que ha llançat el Col·legi d'Advocats de Madrid a Alfonso Merlos per seguir treballant amb ells ha estat molt clar. Haurà de deixar d'acudir a les tertúlies de televisió, les quals suposen un perill per a la reputació de l'ens que representava fins ara. Si finalment aquest accepta passar per la pedra, podríem estar davant la fi televisiva de l'ex-xicot de Marta López.


Comentaris

envia el comentari