ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya suma més de 40.000 nous casos de Covid-19 i 492 morts per la malaltia

Alfonso Merlos i Alexia Rivas confirmen la seva ruptura

La mediàtica parella ha estat molt qüestionada en els darrers mesos

El periodista Alfonso Merlos y Alexia Rivas pels carrers de Madrid
Alfonso Merlos i Alexia Rivas confirmen la seva ruptura | GTRES

Alexia Rivas i Alfonso Merlos han estat dos dels personatges més populars del 2020 malgrat que últimament han estat bastant desapareguts. Cap dels dos ha tornat a aparèixer a la televisió després de tot el que va passar.

La parella fins i tot va decidir estar unida a la mateixa casa durant la quarantena. Alfonso Merlos ha sortit molt mal parat de la història, ja que els programes de televisió ja no compten amb ell. Per la seva part, Alexia Rivas va decidir marxar de 'Socialité' després de denunciar que havia estat sotmesa a molta pressió i fins i tot amenaçada i forçada a fer les coses.

La història d'amor entre Rivas i Merlos ha estat d'allò més comentada durant aquest 2020. L'única que sí que ha continuat apareixent a la televisió ha estat Marta López, que després de veure com Alfonso la va trair, va decidir trencar per complet amb ell.

Perquè ara, diversos mesos després, s'ha produït un gir dramàtic dels esdeveniments i és que, segons acaba de confirmar la revista 'Semana', Alfonso Merlos i Alexia Rivas haurien trencat, donant per finalitzada la seva convulsa història d'amor.

 

Alexia Rivas afronta una nova etapa professional

El citat mitjà afirma que ha estat la mateixa Alexia la que ha confirmat aquesta notícia. La jove periodista afronta ara una nova etapa professional, ja que de moment no està exercint la seva professió. És per aquest motiu que s'ha aventurat al món de les xarxes socials, convertint-se així en una 'influencer' que ja té molts seguidors. Les marques s'han fixat en ella.

«He passat un moment complicat i haig de pensar molt en mi i en la meva salut», ha confessat Alexia Rivas a 'Semana'. Respecte a la seva nova relació amb Alfonso després de trencar, la periodista ha confirmat a 'Semana' que «els dos estem bé, malgrat que com a parella ja no estem junts. Cadascun va ara mateix pel seu costat». Malgrat això també ha deixat clar que «hi ha temes que prefereixo no tocar».

El que és clar és que la relació d'Alfonso Merlos i Alexia Rivas està completament trencada. Fa diverses setmanes que alguns programes com 'Ya es mediodía' especulaven amb aquesta separació, pel fet que els dos han passat les vacances en diferents llocs.


Comentaris

envia el comentari