Revelen en directe una famosa parella que s'ha saltat el confinament

Jorge Javier va revelar ahir unes imatges compromeses de la parella

Alfonso Merlos i Alexia Rivas a Ponferrada
La parella ha estat enxampada d'escapada a Ponferrada | Twitter

'Sálvame' va anunciar durant tota la tarda d'aquest dimarts la notícia. Una popular parella s'han saltat el confinament i han marxat d'escapada mentre que tot el país es troba confinat.

Kiko Hernández ha estat qui ha fet un pas endavant i ha revelat el nom dels infractors. Alfonso Merlos i la seva nova parella, la periodista Alexia Rivas, s'han deixat veure a Ponferrada gaudint del bon temps i de la bona companyia.

No amaguen el seu amor en públic

La veritat és que Ponferrada ja permet sortir a les terrasses, però el que sembla que no han entès els dos periodistes és que no es poden moure de la seva regió sanitària fins que es trobin en una fase més avançada de la desescalada. El programa ha aportat una fotografia on se'ls pot veure amb unes ulleres de sol i roba estiuenca, envoltats d'altres ciutadans que també gaudien de la jornada.

El programa ha parlat també amb un testimoni que va veure a la parella. Aquest ha afirmat que els dos no s'amagaven de la resta de les persones que es trobaven al lloc i que estaven encantats de lluir el seu amor per Ponferrada, d'on és originària la família d'Alexia.

Alfonso Merlos i Alexia Rivas es tornen a saltar les normes

La parella va saltar a la palestra per haver vulnerat el confinament, realitzant entrades i sortides en llars alienes. Això els va posar a l'ull de l'huracà, però ara sembla que això no els ha servit per aprendre de l'error i han tornat a saltar-se el confinament, realitzant un trajecte de més de 400 quilòmetres, la distància que separa el centre de Madrid amb Ponferrada.


Comentaris

envia el comentari